Veckans bästa – nya PBn på gång i bänk

Haha såhär glad var Zero av att vara på gymmet idag.

Här är veckans bästa saker, som en sammanfattning av veckan som var. Det är väldigt kul faktiskt att använda sig av en sån här lista när en reflekterar över veckan, för det blir liksom att en får träna på att hitta vardagsglädjen i det lilla.

Veckans utmaning: Det var nog att hålla humöret uppe på Henkes sm-tävling i tisdags. Är så otroligt (o)kul med styrkelyft hörrni.

Veckans bästa mat: Nyss när Henke lagade hamburgare till mig. Vet inte vad han gör med dem men de är alltid godare än köpeburgare. Hoppas han öppnar eget hamburgerhak i framtiden så ni får smaka.

Veckans well done Clara: Fick tillbaka feedback från power-utbildningen i veckan och fick massor med beröm så helt klart well done Clara!

Alltså mina nya solglasögon. Perfekta att spegla sig i ju. Bra investering. 😉 

Veckans roligaste: Kanske personalfesten igår? Vi var nog lite extra glada för den utmärkelsen tror jag! Mina kollegor på skolan är ju helt magiska.

Veckans mysigaste: I onsdags började på mitt att-lära-mig-koda-hemma-projekt och under tiden satt gullhunden i mitt knä. Det är ändå det mysigaste. Han vill alltid vara med när jag sitter och jobbar med datorn på förmiddagarna.

Veckans svettigaste: På personalfesten igår så lärde vi oss line dance och fick en crash course i bugg. Helt omvänd bugg mot den buggen jag lärt mig så jag hamnade fel i exakt alla steg vi skulle göra. Oh well. Tävlingsbugg vs dansa på lokal liksom.

Veckans styrkeökning: Minns ni att jag gjorde en tung tvåa på 40kg i bänk för inte alls länge sen? Idag gjorde jag en lätt femma, och två 3or på 40. Yas. På torsdag nästa vecka planerar jag att sätta nytt PB.

”Mä, du fuskar ju Clara! Du kan ju inte ha alla färger på dina skor om vi ska köra Under Hökens Vingar Kom” – ett barn på jobbet.

Veckans boost: Goddamnit skolan jag jobbar på vann pris för Sveriges Piggaste Klassrum.

Veckans mående: Ojojoj vad jag varit vinglig i måendet den här veckan. Ångest och ångest och glädje och ångest. Ojojoj. Inte min bästa vecka faktiskt.

Veckans bästa: Är cheesy och säger att ba få umgås med Henke efter att han vart borta i en halv evighet ifrån mig dårå.

Är det fusk att ha pride edition på sina skor eller? 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.