Veckans bästa – Huseby julmarknad

Ni som vet, ni vet.

Ojojoj. Vilken vecka.

Vet inte ens vart jag ska börja. Vet bara att jag är glad att jag är igenom den. Har inte mått på topp den här veckan, så jag får bara hoppas att jag mår bättre nästa. Ångesten åt upp mig inifrån, så det var skönt att få åka hem till familjen och få lite kärlek måste jag säga. Nu ska jag sammanfatta denna veckan iaf.

Veckans mående: inte på topp.

Veckans bästa: Åka till Huseby julmarknad. Har ju varit på min bucketlist för 2018, så det är extra kul att få bocka av det här!

Veckans träning: Alltså varenda träningspass just nu är det bästa. Allt går liksom bra. Framåt. Allt känns som jag vill ha det hela tiden. Så nöjd.

Veckans tatuering: hehehe. Ni kommer nog inte få se den dock. Kanske på en bikinibild om några veckor i Egypten dock. Aja. MEN SÅ NÖJD. SÅ HIMLA BRA.

Veckans bästa investering: löpargruppen. Den ger mig så otroligt mycket pepp. Mår bra av den. Det gillar jag. Såklart.

Veckans roligaste möte: Mötet med Patrik från Snorsportspodden! Ska bli så spännande att se vad vi kan skrapa ihop.

Veckans segaste: att behöva vänta på att Örebro Universitet ska uppdatera sina system precis just nu, och det en vecka till, innan jag kan ansöka om min examen.

Veckans bästa inlägg: Att sträva framåt eller vara nöjd – har väckt så mycket känslor känns det som. Spännande ändå! Fler som tänker som jag.

Veckans mest utvecklande stund: när jag kände att jag gjort helt rätt som sagt nej till vissa saker framöver.

Veckans roligaste: att träna med folk jag tycker om.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.