Veckans bästa – hockeypaniken är på gång

Hej mina fina läsare

Är det inte konstigt att veckan har varit så intensiv med så mycket intryck… att en måste scrolla tillbaka i bloggen för att minnas vad en gjort?

Veckans starkaste: i veckan gjorde jag så många repsPBn så jag inte ens vågar skriva ut det längre. Nästa vecka är det högreps på gång, sen är det jul och vila och därefter är det PB-test-tid. KUL. Nervöst.

Veckans äntligen: ansökte om min examen.

Veckans skratt-attack:

Veckans pyssligaste: Pysselmys med en väldigt fin vän idag! Vi gjorde egna hudsalvor, vilket är så himla mysigt och roligt och framförallt enkelt!

Veckans vigaste: hade mitt efterlängtade yogaevent igår lördag.

Veckans mysigaste: i helgen har min fina vän Julia varit här. Vi har myst, vi har skrattat, vi har poddat och vi har gjort så många roliga saker. Tack för världens bästa helg.

Veckans tråkigaste: alla dessa julavslutningar. Gillar inte avslut haha. Vill ju såklart åka till Egypten, men kommer sakna att ha mina gruppträningar varje vecka.

Veckans snabbaste: hade mitt efterlängtade spring-för-musikhjälpen event idag.

Veckans känsla: stressad. Usch vad jag stressat den här veckan. Men nu är den bakom mig och nu ska jag bara njuta mina sista tre veckor i Sverige.

Veckans bästa: Hade hejdå-jag-drar-till-Egypten-fest igår för några vänner, och alltså, det är nog veckans bästa. Vi spelade spel, pratade strunt och bara umgicks. Hade kul. Lärde oss om världen och Harry Potter. Det ni. Mådde mycket bra i lördags kväll.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.