Veckans bästa – feedback är det bästa jag vet

Konstigt kanske, men sån är jag.

Veckans bästa: I veckan hade jag ett aquapass på Actic, ett pass som jag haft snart i ett år och hela tiden bett om feedback, men inte fått så bra av deltagarna förrens förra gången då jag sa åt dem att jag ville ha det för min utveckling, och då hörrni, då antecknade jag ett helt A4 haha. Och så hade jag nu då ett aquapass, omgjort efter deras feedback, och jävlar vilket bra pass det var. Det var kul att hålla för mig som var på land och deltagarna såg både helt slut och väldigt nöjda efteråt.

Älskar att få feedback som jag kan utvecklas av, och speciellt när andra blir glada för att jag lyssnat på dem. Win win grej.

Veckans mysigaste: Träffade en del av släkten jag typ aldrig träffar igår, så det var verkligen veckans mysigaste. I år har det blivit flera såna träffar, och har bara några kvar i släkten jag inte träffat på sådär 7-10 år. Kan det bli så att jag träffar alla dem innan året är slut? En får ju hoppas, min släkt är faktiskt väldigt bra.

Veckans bästa träningspass: i fredagskväll med Henke. För en gångs skull kunde jag fokusera på annat än smärtan i min axel.

Veckans mående: ungefär sämst hela veckan. Psykiskt har detta varit en tung vecka. Många saker att tänka på, reflektera över och bara saker som sätter sig på hjärnan. Oh well, ska inte värdera det, bara acceptera det.

Veckans jobbigaste: att jag jobbar så mycket så jag inte har tid med det jag vill ha tid med. Men vill ju samtidigt ha den där utbildningen i höst som jag ska berätta om längre fram. Och den kostar ett par slantar, vilket innebär att jag behöver tjäna ett par kronor mer än jag brukar. Därav måendet och därav ingen hund i två veckor, för det får jag inte ihop.

På tal om jobb så kommer nu två veckor med jättemycket jobb, så nu blir det ännu mindre tid till det jag vill. Aja. Bara att acceptera. Andas igenom beslutet. Bita ihop och se glad ut. 

Veckans utflykt: Varit i Göteborg idag, på Göteborgs Garnision, och besökt min gamla pluton. Tänk att de bara har en månad kvar. Tänk att jag kunde varit utbildad amfibie skyttesoldat om en månad. Känns som det livet är så långt ifrån mig just nu, speciellt efter idag när jag var där. Var så konstigt att se allt. Gå på samma ställen, sitta på samma soffa i soldathemmet och samma stol i Bohussalen. Här är en liten bildbomb från stället jag befann mig på i tre månader. 

Veckans boost: Får fler och fler förfrågningar om samarbeten, om pt-anlitningar och företag som vill skapa saker med mig. Jag är nämligen attraktiv som företagare. Det ni. 😉 Folk vill faktiskt jobba med mig.

Veckans finaste reklam: Haha vem hade kunnat tro att jag skulle uppskatta en Zlatanreklam, men denna blev liksom djupare än jag tror det skulle varit tänkt (åtminstone i mitt huvud). Det han säger är att hans mamma är från ett land, hans pappa är från ett annat och sen kommer ”I am Swedish and I am accepted all over the world.” Ytterst tveksam till att VISA tänkt göra en reklam som blev ett inkluderande djup i, men blev glad av det där. Deras egna text visar dock att de inte fattar haha. Men vart du än kommer ifrån, vad du än har för bakgrund, så kan du vara svensk, och samtidigt vara accepterad överallt i vår värld. 

Ja, jag tänker långt ibland. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.