Veckans bästa – den bästa sammanfattning

Jag har haft en riktigt produktiv vecka, vilket inte har synts utåt men syns här hemma. Jag har jobbat jättemycket med olika saker och faktiskt verkligen lyssnat på mitt mantra att bara göra det. Har bara bockat av sak efter sak på listan. Fått till många saker som legat och väntat på att det ska hända. Sen har jag jobbat mycket på både fritids och Actic, vilket gör att tiden jag haft för blogg och sociala medier har dykit. Oh well.

Veckans utmaning: att få till ett grymt bra event i onsdags och det måste jag säga att vi verkligen fick till! Har inte bloggat om det än men ska göra det lite senare!

Veckans roligaste: givetvis inflyttningsfesten igår med ett gäng fina vänner som kom hit!

Veckans well-done Clara: Börjar äntligen nå ut med online-pt-tjänsten, kommer fler och fler förfrågningar om att anlita mig som online-pt, SÅ KUL!!!!

Veckans styrkeökning: Råkade lasta fel på stången i fredags när jag och H körde böj, och gjorde helt plötsligt en 8 på 70kg, bara sådär. Helt galet.

Veckans äntligen: Nytt avsnitt av Tränarpodden! Jag intervjuade Madeleine Rybeck som pratar om att jobba som personlig tränare. Lyssna i din podd-app!

Veckans godaste: Alla glassar jag ätit i veckan. Eller jordgubbarna igår… Eller typ allt som är somrigt… 😉

Veckans mysigaste: Efter vi tränat klart i fredags så köpte vi Saigon och gick till vår park och satt där och åt. Mysigt helt klart.

Veckans bästa: Att få ta igen alla saker nu i lugn och ro. Har en lång att-göra-lista, men gillar ju det där med att ha en lång lista med kul saker liksom.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.