Veckans bästa

WOW. Vilken vecka.

Eller? Har ju mest varit sjuk. Och haft en himlans känslostorm inom mig. Min mens har spårat ur den här veckan, hela 9 dagars mens. Tror det är en kombination av att jag inte alltid mår på topp och att jag slutat med att stoppa i mig preventivmedel… Har inte haft en regelbunden mens sen när jag var 16 och ärligt talat minns jag inte om mensen var regelbunden då.

Aja.

Har även lärt mig att jag måste lära mig att våga lita på att om en människa säger en sak så kan det faktiskt stämma.

Men, ja, det är ju ett projekt för mig och min psykolog att ta tag i känner jag. Nästnästa vecka ska jag dit första gången!

Över till veckans bästa då:

Veckans bästa träningspass: dagens! Herregud vad stark jag är. Skulle inte gymmat men BAM. Wow. Imponerad av mig själv. Ser inte fram emot träningsvärken i magen imorgon.

Hittade en bra pinne idag. 

Veckans roligaste: Ja, inte att jag var sjuk hela veckan kanske……. Säger jobbdagen i fredags. Alltså på fritids. Skrattade typ hela arbetspasset. Mådde bra liksom. Har en sån där ”längtar till jobbet”-känsla i kroppen!

Veckans viktigaste: att jag tog mig tid till att bli frisk, även om jag kanske hade kunnat jobba egentligen alla tre dagar jag var hemma. Kände att nej, jag ska fan bli frisk nu.

Veckans bästa känsla: Kanske att jag var stark idag då. Att kroppen orkade.

Veckans bästa inlägg: Skrev ett längre inlägg om hur jag tyckte InoS workation var!

Veckans mysigaste: att hänga med en person jag tycker väldigt mycket om.

Veckans bästa: Att gå en lååååång promenad med Madelene som jag gjorde idag. Så himla skönt att både prata av sig och vara ute i skogen och ibland bara inte prata utan bara röra på sig.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.