Veckans bästa

Hej på er!

I veckan har jag gjort så många saker som inte är bakgrundsjobbande, så därav inte så mycket aktivitet på samma sätt som tidigare. Jag har även återhämtat mig enormt och tränat bra, nöjd med alla mina träningspass den här veckan. Och nästan nöjd med företagsjobbet. Det där är så svårt, går liksom att alltid bli lite bättre. Lite snabbare. Lite mer effektiv.

Veckans utmaning: Att få mig själv att bromsa och fokusera på rätt saker. Jag är bra på att göra fel saker när jag egentligen behöver bara vila och göra vissa små saker som ger mest resultat. Oh well.

Veckans well done Clara: Har fått till en företagskund i höst, så i höst ska jag utbilda i sociala medier för företag! Ska bli så spännande faktiskt!

Veckans roligaste: Träffade en vän igår som jag inte träffat på ett år! Helt galet. Så himla kul att äntligen få träffa henne igen.

Veckans styrkeökning: Gjorde en tvåa på 43kg i bänk, tidigare var på 40kg. Så det är jag riktigt nöjd med. I benböjen fick jag ett repsPB igår också!

Veckans mående: extremt trött efter helgens utbildning. Har verkligen varit så oproduktiv. Och detta har gett mig ångest och jag tog ut allt på Henke i torsdags, haha, stackarn. Drömde dock att han dumpade mig så han var ändå lite förtjänt av skiten…. eller? 

Veckans godaste: Vi åt Max igår och jag köpte deras nya Birthday Shake. Jisses vad god.

Veckans bästa: Att få jobba på fritids vilket innebär att få vara ute och bara umgås med massor med barn. Visserligen 110% i ansvarsfokus hela tiden, men det innebär ju att få vara engagerad i deras lekar också.

Så nästa vecka ska jag bara ta med mig att jag behöver jobba mer fokuserat och mer effektivt, och inte lika ångestfyllt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.