Variation är nyckeln till framgång

Eller ihållighet. Men variation hjälper långt. A och O.

Åtminstone så försökte jag intala mig själv att det är så under dagens träningspass. Så jobbigt. Så tungt. Är absolut inte van vid att göra så speciellt många repetitioner i någon övning överhuvudtaget. Eller vissa är jag van att göra åtta i, men det är inte många överkroppsövningar jag gör fler än 5, så idag när jag gjorde tior, så kändes det helt off.

Inte bild från idag, men tränade bänk idag med så därför det blev den här. Min telefonkamera ville inte samarbeta idag, så kunde inte fota öht. 

Körde bänkpress, militärpress, bröstpress i maskin, dips i maskin och bicepscurls. Och hängde i ett räcke i några minuter i slutet, lite olika grepp.

Nu är jag i alla fall helt slut i armarna och ja, överkroppen, så hoppas att inga barn kommer och hoppas på att bli burna imorgon på jobbet. Orkade knappt lyfta upp lillgrisen innan för en kram….. Det är väl ändå positivt! 😉

Förresten! Är så galet imponerad över deltagarna i min promenixutmaning i FB-gruppen Min tid för träning!

De bara går och går och går och jag har ingen chans att hänga med i deras tempo! Spana in nu!

Nu ska jag sortera tvätt och gå på en kvällsrunda med lillskiten. Han orkar inte riktigt med att gå så långt dagtid nu när det är så varmt, så passar på att gå lite längre på kvällen. Har ni haft en bra dag förresten?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.