Välkommen februari, även om det snöar i detta nu

Alltså wow ändå. Titta vad fint det var för ett år sen i februari på Örebro Universitet. Minns till och med när jag tog den här, väntade på att fotboll för alla tjejer skulle börja. Om jag saknar att träna den gruppen ungdomar? JA. Vill börja med något sånt igen. 

Välkommen februari!

Årets kortaste månad. Och i mars är det väl officiellt vår va? När börjar våren på riktigt? Kan den börja i februari? Tror min mamma brukar säga att det börjar 1 februari för då får man börja odla och så fröer och sånt. 😉

I februari ska jag jobba med några punkter på min bucketlist för 2018, har väl egentligen tänkt att hela listan ska hända, och för att få hela listan att hända måste man sätta fart. 😉

  • Anordna 5 träningsevent för andra företag (2 förra året)

Ja, det här kommer ju ta tid, så det är lika bra att kicka igång det här direkt. I helgen tänker jag maila två företag som jag vet är intresserade (har samarbetat tidigare med det ena och har en bra kontakt med det andra), och så har jag en kul idé för ett tredje företag!

  • Få min examen

Min plan är ju att få ut min examen någon gång, och för att få den så måste jag lyckas skriva min c-uppsats så bra så att min examinator ba ”äntligen” och sätter ett godkänt på den. Tänkte försöka börja ta tag i den i helgen. Kanske därför jag har sån ångestkänsla i kroppen idag, den där c-uppsatsen mår jag liksom inte så bra av…. 

Igår ramlade det in några nya medlemmar, och den växer hela tiden. Ska försöka tipsa fler folk om den här gruppen under månaden som kommer, gillar den väldigt mycket och hoppas kunna hitta fler folk som gillar den. Har absolut nolltolerans mot vikthets, vilket verkar vara uppskattat!

  • Spara en stor slant (tänker inte berätta hur stor men stor är slanten)
  • ha ett stabilt fuck-off-konto (som bland annat pengarna ovan handlar om, fuck-off-konto handlar om att ha tillräckligt mycket pengar så man klarar sig ett tag om exakt allt skiter sig)

Har ändå kommit en bra bit bara senaste dagarna! Använder dreamsappen vilket gör det lite lite lite roligare att spara, eftersom den är lite snyggare än swedbanks egna app 😉 Kanske skulle jag börja spara mer i fonder och sånt om det såg lite snyggare ut!

Sparar ni pengar regelbundet? Jag har en automation på Swedbank som sätter över 100kr i en fond varje måndag, men i dreamsappen så har jag lite allt möjligt som händer. Gillar deras triggers och att man kan spara 10 kr bara sådär. På tal om att spara pengar funderar jag på att vara med på en av Örebros stora loppisar, för eftersom H flyttar in betyder det att jag behöver rensa bort massa saker som inte längre får plats, och de kan ju säljas och pengarna kan ju sparas. 

  • ha mysfrukostar regelbundna med kompisar (älskar älskar älskar frukostar)

Hade en igår (businessvänner) och hoppas på en på söndag med en vän jag inte träffat på läääänge (en och en halv vecka). Livsnjutande liksom. Otroligt viktigt. 😉

  • gå på spännande utbildningar och workshops och mässor

Börjar på den här punkten redan nästa vecka! Ska på en Acticutbildning torsdag till fredag i Stockholm nästa vecka och hoppas på att få lära mig många spännande saker!

Träningsfebruari:

Mitt träningsfebruari ska innehålla sköna långpromenader, grymma jobbiga träningspass på gymmet och förhoppningsvis en bra fysioterapeut/sjukgymnast som tar tag i min axel och fixar den. Igårkväll var den väldigt otrevlig. 

Vad ska du göra i februari?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.