Vad vill jag ha mer av i livet tror ni?

Jag vet faktiskt inte riktigt själv svaret på den frågan liksom.

I fredags var jag och pratade med min psykolog, och hon gav mig en uppgift: fundera över vilka värden du tycker är viktiga i livet.

För vi pratade om det där som jag brukar göra; att sätta många mål, stora och små. Hon tyckte inte att det var så farligt att jag har mycket drömmar och mål, utan det är istället bra att jag har en stark drivkraft, MEN jag behöver fundera på vad de där målen ger mig, vilket huvudvärdet bakom det är.

Jag tror att ett av mina värden är frihet. 

Frihet att bestämma själv, att få känna mig fri att göra som jag vill, att känna att det jag gör är för att jag själv vill det.

Frihet att välja vad jag vill göra av nästa dag, vad jag vill satsa på, vad jag vill lära mig mer om, jobba med i företaget, välja att ta en anställning istället, etc.

Jag tror att en annan är trygghet.

Att jag vill känna mig trygg i mitt liv, i mina val, i mina vänner och familj. Att det finns de där personerna som no matter what alltid svarar, alltid vill prata med mig och bara är där.

Bara känna mig säker i livet, säker när jag gör saker, trygg i mig själv och så vidare. Tillit och trygghet.

En tredje är glädje och värme.

Vilket jag vill ha både i företaget och i privatlivet. Vill kunna känna att jag har många vänner som jag kan skratta med, som jag kan få kärlek och värme ifrån och så i företaget vill jag kunna känna samma sak med mina kunder såklart.

Sen tror jag att en fjärde blir utmaning.

Jag tröttnar direkt när det är samma sak dag ut och dag in. Jag vill utmanas. Lära mig nytt. Testa annat. Prova på. Utmanas.

Lite därför jag gör mycket och många olika saker. Älskar att behöva tänka till, lära mig nytt, pussla och tänka lite till.

Men jag vet inte, för det här är en jättestor fråga.

Vad vill ni ha mer av i livet?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.