Utmana dig själv & life update

Hej hej hallå! Hur är läget? Idag blir det ingen träning för mig, även om det var planen, tyvärr. Min axel vill inte vara med idag, så ska köra lite mer rehab än jag brukar, för gillar inte att ha ont.

Jag hade ju en bombsäker planering för veckan, men allt förstördes igår pga trötthet, så nu ligger jag efter. Tur i oturen med axelsmärtan, kommer komma ikapp ikväll, vilket är skönt!

Är du med på min utmaning nu i mars?

Annars kan du klicka här för att signa upp dirre!

Har fått jättemycket positiv feedback än så länge, så himla kul!!! Den utmaningen kommer stängas ner efter mars, men funderar på att göra andra liknande längre fram!

Träna med Sandra:

Har hittat en ny onlineträningskollega, Sandra, som lägger ut träningspass på både hennes youtube och instagram, vilket är så himla kul att följa! Spana in hennes träningspass nuuu! Hon livesänder träningspass på söndagar!

En annan ”kul” sak är att jag precis hittade det här inlägget om min bänksatsning för två år sen. Skoja bara har aldrig satsat på bänk. Det var både kul och tråkigt att läsa om min icke-utveckling i bänken, har blivit plus minus noll på två år alltså. Så kul tycker jag att det är med bänk. Tänk om jag skulle träna det regelbundet. Ojojoj. Då skulle jag göra 100kg inom tre veckor. 😉

Träna inför Action Run

Jag har ju sprungit Action Run två gånger, och för ett bra tag sen skrev jag alltså om mina träningstips för att överleva Action Run. Det börjar märkas i statistiken att det snart är dags för ett nytt år med OCR-lopp, AR Örebro är ju på gång, 28 april! Såhär var det när jag och Jessica körde 2016, vilket är alltså två år sen! Skulle gärna köra i år, om det inte var i April. Superkallt att bada ju! 😉 Planerar ju för Tough Viking i sommar så klarar nog mig.

Vill ni ha träningstips för Tough Viking förresten?

Det börjar bli varmare

ÄNTLIGEN. Känner ni det i luften också? Det börjar kännas att våren äntligen är påväg. Idag har jag ändå sett asfalt på ganska många platser, kanske kommer kunna cykla snart igen!

Är verkligen laddad för att börja cykla igen, så länge det inte regnar i Ögonen 😉

Nu ska jag:

  • Gå ut med hunden för han har gått runt och gnällt en liten stund, även om vi var ute för en timme sen så han ba ”hjälp kissnödig what to do”
  • Skriva två stycken blogginlägg om olika saker
  • Redigera en video till youtuben

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.