Tre roliga träningsmusiklistor

Såhär kul såg mitt träningspass ut i torsdags på gymmet. Höll först ett gruppträningspass och därefter blev det lite pressar, lite superlätt rodd i cablecrossen och sen testade jag att hänga i räcket, vilket kändes helt ok, ganska skönt efter faktiskt!

Däremot dagen efter, då var det inte alls skönt. Gick till sjukisen på fredag morgon och gnällde lite, fick akupunktur och sen blev det bara bättre och bättre! Igårkväll (fredag kväll alltså) bänkade jag och kändes bara bättre och bättre ju fler set jag körde! Idag simmade jag och orkade simma 750 meter, sen kom smärtan. Stort framsteg, för senast när jag simmade så gick det inte alls! 😉

Har dock bestämt mig för att försöka ignorera smärtan, och bara köra ändå, och testa hur det går. Funkat hittills, i två dagar, hehe.

Tre roliga träningsmusiklistor

Alltså HUR KUL lista har jag ramlat över eller? Igår till och från gymmet körde jag och Henke allsång. Så länge sen jag hörde My Cool och Hurtful och Mayhem och Starkare och och och. Vad hände förresten med Agnes?

Är min gruppträningslista jag uppdaterar regelbundet med bra och peppiga träningslåtar. Dock ska man starta med låten som ligger EFTER Fight song, det är ju sista låten liksom. Avslappning.

Här finns det ju en lång och trevlig hög med peppiga låtar.

Har ni tips på bra träningsmusiklistor?

Jag älskar ju såna där radiodängor, men ibland är det mer eminem eller typ rihanna som enbart fungerar. Dock inte på gruppträning.

Nu: Mello. Heja Mariette!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.