Träningsvila är lika viktigt som att träna

Liten film jag spelade in häromdagen som jag passade på att dela nyss på instagram eftersom jag vilar idag från egen träning.

Blev en heldag på skoljobbet och hockeykväll här hemma. Inte mycket företagsjobbande alls faktiskt. Så kan det bli. Tur att det blir mer sånt imorgon, eftersom jag planerat frukost och förmiddagsjobb på Espresso House som jag satt på i måndags!

Här är från långfredagsträningen, ett riktigt långt träningspass. Tröttnade efter en halv övning, men det är så det blir när jag tränar styrkelyftsövningarna just nu. Eller ja, inte när jag kör marklyft, men det får jag ju ont av dagarna efter. Benböj och bänkpress får jag inte ont av, men de är inte alls roliga.

Har en vlog filmad från det passet jag tänkt redigera när jag har tid, kanske i helgen! Vi får väl se när det blir 🙂

Håller på att klura på ett längre träningsmål för min egen skull just nu. Är lite kluven i vad jag vill träna för, att bli stark är liksom inte tillräckligt specificerat och att bara ha en specifik vikt att lyfta känns lite tråkigt just nu. Jag vill liksom ha något att träna inför, typ som att det var kul att träna inför GMUn. Vet inte vad jag kan hitta på än dock, men funderar på om man kan hitta på en styrke-klassiker? Alltså klassikern fast med styrketräning istället för kondition? Är det möjligt?

Aja, får klura lite. Nu ska jag väcka Zero som ligger här och myssnarkar och ta en sista promenix innan det är dags att krypa ner i sängen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.