Tagga två kalla veckor i Götet 

Idag i Örebro har det varit riktigt snorkallt. Riktig rysare faktiskt. Och har svårt att tro att det är varmare i Göteborg. Känns som den riktiga kylan har kommit nu. 

Därför är det såklart jättekul att Henke skickar snaps på +30 grader i Thailand. Jättekul. 

Nä men jag är redo för det här, det blir inte så farligt hoppas jag. M90 är varmare än man kan tro, och fryser vi så finns ju alltid kåmarocken. Eller stavas det komarock? Supervinterjackan som exakt allt går att få plats med under. 

Är lite osäker på vad vi ska göra under veckorna som kommer, förutom vissa saker som alla som gör GMU gör. Vissa säger att det är misär, andra säger att det är kul, a piece of cake osv. 

Vi får la se. 

Men är ganska säker på att jag inte ska öppna snaps från Henke iaf. Då blir jag nog mest sur och sådär… 😉 

Är både taggad och otaggad på att åka dit. Ska bli kul att träffa alla igen och kommer bli skönt att göra klart GMUn men vet ni? Det var så galet skönt att ligga på soffan mest hela tiden. Har saknat att få vara lat och sådär. Typ som jag höll på när jag pluggade. Tänkte visserligen mycket, men det kunde en ju göra i soffan. 😉 

Aja, nu ska jag sluta vara lat, de här två veckorna går nog snabbt och förresten har jag ingen soffa ändå längre så spelar ju ingen roll. Snart är jag tillbaka på Kasern, ser fram emot att fixa iordning kängorna för morgondagens visitation. 

Det också fram emot att börja göra saker snabbt igen. Tempoväxla. Har blivit otroligt seg för har inte haft tider att passa på två veckor. Nu blir varje minut viktig igen. 

Vad har ni för planer för nästa vecka? Vad ska ni hitta på? ♡

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.