Tack för regn och tack för strålande sol

Jag är en sån där knäpp person. Knäpp i att jag älskar regnet på sommaren, lika mycket som jag älskar solen. Regnet behövs för att rensa luften och göra så att vi pollenallergiker kan andas. Så gnällde inte ens lite över regnet som kom för några dagar sen!

Den här veckan har jag ju jobbat en hel del, eftersom det varit röda dagar och andra personer varit lediga. Så igår tog jag en ledig dag, jobbade knappt med företaget överhuvudtaget. Det behövdes en andningspaus. Hängde med kompis, med sambo och gosade med Zero. Bra dag faktiskt.

Idag har det blivit mycket mer företagsjobb, i solen. Så skönt och härligt faktiskt. Jag har skrivit några blogginlägg och pratat med några eventuella kunder. Bokat ett spännande företagsmöte på tisdag.

Roligaste under hela veckan har ändå varit att programmera i onsdags! Är så himla kul och spännande! Lurigt och krångligt, men så är det ju att lära sig något helt nytt! Släpper nog om ett tag 🙂

Veckans bästa var dock min och Henkes dejtkväll igår. Tog med honom på middag på stan och så gick vi på bio. Är dock inte så nöjd med valet av film, men antar att han kan få välja någon gång också… 😉 Avengers är inte riktigt my cup of tea.

Jag är hyfsat nöjd med träningen den här veckan. Fick ont i axeln i onsdags på träningen (tror jag det var) och det släppte först igår, men nu har jag gått två dagar helt utan smärta!!!!!! Halleluja. har dock mensvärk men äsch. Har testat på body pump och ett tabata-pass. Alltid kul att testa nya saker, även om allt inte är för mig. Att våga göra nya saker utvecklar en själv.

I måndags hade ju jag och ett gäng företagare en content-idé-workshop som var så otroligt givande! Har fått så många idéer och tankar på hur jag ska jobba framöver, är så glad över de två timmarna vi satt ihop. Hoppas på fler gånger!

Nu ska jag skriva träningsscheman för mina mini-pt-kunder och sen är det kväll och jag ska försöka sova rätt tidigt idag. Eventuellt. Är rätt trött efter en dag i solen, man blir ju rätt mör liksom!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.