Snubbar på gym

Ah men hallå eller. Hur är läget med er?

Jag är fortfarande så trött i benen efter dagens benpass, och kommer säkert vara det tills på söndag, när det är dags för nästa. Hurra! 😉

Blev benböj, frontböj, raka marklyft, good mornings, lårcurls och utfallssteg. Ujujuj.

Idag var det en grej som hände på gymmet dock, en sak som jag reagerade ganska mycket på och det var att det var ett par där, där killen i paret var ganska otrevlig och dryg mot tjejen. Ibland var han rakt ut elak mot henne och det liksom fick mig att tänka lite.

Det han gjorde var att han hela tiden klagade och gnällde på olika övningar hon gjorde, för allt hon gjorde var ”fel”, och när hon sa ifrån så sa han typ att han visste bättre och bla bla bla. Att hon inte skulle ta så illa upp för det hela var bara ett skämt var något jag åtminstone tror att jag hörde. Är alltså inte 100% på att jag hörde rätt. Förutom det så sa han flera andra saker, och liksom bara var allmänt otrevlig mot henne.

Hade jag blivit behandlad så hade jag bara skrattat och gått därifrån, och aldrig mer pratat med idioten. Ingen får behandla mig sådär.

Tråkiga var att hon var mer vältränad än vad han var och såg ut som om han aldrig rört en skivstång i hela sitt liv, och enbart tränat biceps. Okej, kanske inte, men han borde träna lite mer ben iaf. 

Ska man ingripa i en sån situation?

Ska man säga åt någon att inte vara så jävla elak?

Säger ju alltid ifrån på jobbet om något av barnen är elaka mot varandra, så tröskeln att säga ifrån till en vuxen är ju inte längre så stor.

Det är inte ofta jag reagerar, eller ens lyssnar, men nu var de nära mig hela tiden och jag gillar inte att träna styrketräning med hörlurar så gick liksom inte att inte lyssna. Den här gången fick jag en klump i magen liksom.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.