Planering för vecka 20

Skriver det här inlägget en dag i förväg, för tycker det är så mysigt och skönt att ligga här i sängen med en snarkande hund vid fötterna. Zero blir så trött av värmen, vilket inte är så konstigt. Tänker att jag ska ta en längre promenad med honom senare ikväll när det är svalare ute. 

Ny vecka, nya möjligheter

Måndag: Börjar veckan med planeringsmöte med Anna och Erika, precis som vanligt. Därefter ska jag prata med en person som jag eventuellt kommer anlita som en slags personlighetsutvecklingscoach. Vet inte riktigt vad det ska bli, men hoppas verkligen att det blir något bra. Fritidsjobb och så ska jag köra ett ATC (cirkelpass) på Actic.

Tisdag: Fritidsjobb, spännande businessmöte och sen lunchin på MyOffice. Bokat yoga på kvällen, vilket jag verkligen ser fram emot!!

Onsdag: Alltså, jag är verkligen så taggad på onsdagar numera! Vet ni varför? Jag har ju bestämt mig för att ha programmeringstimmar på onsdagsförmiddagarna! Det är verkligen SÅ KUL! Bästa med onsdagarna helt klart! Efter det är det fritidsjobb planerat och ATC på kvällen, med en annan ledare. Gillar ATC-passen så hoppas att både måndagen och onsdagen blir riktigt bra.

Torsdag: benböjstorsdag, blir ett tidigt träningspass, för därefter kommer jag eventuellt gå på lunchin igen, torsdagsvarianten, fritidsjobb och sen mot Karlstad och programmeringsutbildning.

Fredag: Fritidsdag och överkroppsträning. Blir en genomkörare för hela överkroppen tror jag, behöver och vill träna ordentlig styrketräning också. Såklart.

Lördag och söndag: ledig helg, tänkte ha en skapa-content-helg. Lite liknande som helgen som precis var.

Just nu håller jag på att testa på alla möjliga träningspass som Actic har att erbjuda av lite olika anledningar:

  • Spanar in andras sätt att leda grupper och peppa grupper
  • Testar på för att det är kul och vill utmana mig själv
  • Lära känna Actics träningsutbud

Och förresten, här ser ni skolans veckoutmaning som jag fick vara stjärnan i den här gången tillsammans med Linnea!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.