Planer för vecka 14 – en fullspäckad vecka utan internet

God förmiddag!

Idag jobbar jag från Espresso House i Örebro, vid stationen, för vet ni vad? Jag var så snabb när vi fick lägenheten så jag sa upp internet och el direkt…. Det brukar ju alltid vara tre månaders bindningstid på sånt, och det var det på elen, så det har vi länge till, men bredbandet var tydligen bara en månad. Så där är vi nu, i en lägenhet utan internet. I ett välisolerat hus utan speciellt bra mottagning förutom vid alla fönster.

Så idag sitter jag några timmar på Espresso House och jobbar istället. Brukar ju alltid jobba extra bra när jag inte sitter hemma, för hemma går det ju att göra 71983736 andra saker samtidigt.

Frågade om man får ta med hundar hit och de sa att det är helt okej(!!!!) så det här stället kommer nog vara mitt stammishak numera. Kommer ta kanske 15 minuter att gå med Zero från nya lägenheten hit också, så extra bra läge. Tycker Espresso House alltid varit en bra och mysig kedja, och nu blev det ännu bättre.

Måndag:

Företagsjobba såhär på Annandagen, ska mailas en massa, skickas en faktura och få spuck på GDPR, en sån där viktig sak. Ikväll ska jag kolla på första semifinalen för Lakers del (mot Malmö) och ha ett viktigt skypemöte samtidigt. Undrar hur detta ska gå.

Dagens träning: marklyftsmåndag och överkroppsstyrka.

Tisdag:

Planeringsdag med jobbet! Vi ska planera och planera och träna och äta god mat och planera lite till. Har inte vart med på såna dagar så vet inte vad jag ska förvänta mig men blir nog kul ändå!

Dagens träning: Träning med jobbet och yoga på kvällen. Det där yogapasset är numera veckans bästa grej.

Onsdag:

Morotens dag! Ska se vad för gott jag kan hitte på då! Morotsbiffar?

Heldagsjobb på fritids, med en lång rast mitt i så jag kan ta en riktigt härlig långpromenix med Zero. Är så himla bra att min chef på skolan är flexibel och lika motiverad som jag att Zero ska ha det bra haha!

Dagens träning: Styrketräning – bänkpress och mer överkropp.

Torsdag:

Här kommer det nog bli förmiddagsjobb här på Espresso House med Zero! Sen på eftermiddagen fritidsjobb och på kvällen håller jag träning för ÖHIF. Enligt väderprognosen ska det bli varmare (!!) upp emot 10 grader (!!). Lycklig. 

Dagens träning: löpning med en vän!

Fredag:

På förmiddagen ska jag till vårdcentralen, ska ta ut P-staven. Senaste gången jag gjorde det så blev jag helt matt efteråt så vi får se om det händer något mer den förmiddagen eller om jag somnar. På eftermiddagen ska jag jobba.

Dagens träning: om jag mår bra blir det nog ett trevligt benpass.

Lördag och söndag:

Halvdagar på Actic Eyrabadet, kom och hälsa på! På lördagen är det Världshälsodagen så ska kolla med min chef om vi kan hitta på något roligt den dagen!

Helgens träning: långpromenader med Zero hoppas jag på, och två starka styrketräningspass.

Planer för maj:

Inte hinner april ens starta ordentligt innan jag redan är i nästa månad…  😉 Nej, men skämt åsido! Jag håller på att planera en stor utmaning till maj månad. Det kommer kosta runt 1000 kr, vara max 30 deltagare (eventuellt mindre) och vara en intensiv träningsmånad med mig i en facebookgrupp. Passar dig som vill komma igång med träningen. Du kommer få mycket mer information här på bloggen längre fram, när allt är bestämt. Men håll utkik.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.