Örebro City Sport Festival 2018

Örebro City Sport Festival

Alltså, hur kul är inte det här?

16-19 augusti anordnas Örebro City Sport Festival 2018, ett stort event med massor med roliga träningshappenings mitt i centrala Örebro! Detta kommer vara en så rolig helg hoppas jag, och jag är verkligen taggad på att bara gå runt i stan med träningskläder och bara se allt och testa på allt!

De säger att man ska ha koll på eventet på facebook, så en får väl uppdatera sig därigenom! Här är dock en annan hemsida med program, så vet inte riktigt, lite oklart!

Bossaball ska ha Sverigepremiär under den helgen, hur kul?! Kanske får börja!

Visserligen fel årstid MEN Musikhjälpen 2016 var verkligen ett lyckat event, som jag saknar lite. Älskar när det händer såna där saker i stan och Örebro får leva upp lite!

Örebro City Sport Festival

Den 16-19 augusti kan du glömma att chilla i hängmattan. Då presenterar Örebrokompaniet Örebro City Sport Festival. Vi flyttar ut föreningsidrotten på gatorna, håller allmänna träningspass och bjuder in Sverige-eliten till fyra dagar av svett och endorfiner. Allt för din skull. (saxat från deras hemsida.)

Det jag ser mest fram emot:

  • EM-kval med både damerna och herrarna i volleyboll!
  • Ett steg för ett bättre Örebro = Här kan man gå eller springa på ett löpband och samtidigt skänka pengar till Örebro Stadsmission, så himla bra ju!
  • Mårten Nylén ska föreläsa!
  • Antigravityyoga – sett på instagram men aldrig provat själv! Mååååste göra ju!
  • Bungyfitness och jumpingfitness ser också grymt kul ut
  • Och paddla SUP! Det har jag velat testa så länge, så det får en allt ta och prova!
  • Clash of Elites måste en ju också dra och kolla på, Örebros elit som ska köra mästarnas mästare-variant!
  • Kvällskonsert med Din Soldat-Albin (okej, kanske inte så mycket, men ändå lite mysigt)

Sen kommer det vara kul att gå runt och hänga och nätverka och prata med alla möjliga roliga träningsmänniskor. Tänkte försöka vara på något varje dag, och försöka vlogga såklart.

Från Action Run, men en kan ju hoppas på liknande folkfest, eller hur? Action Run i Örebro är lika kul att va med på som åskådare!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.