Nu var det slut för den här gången – tack maj!

Hej på er!

Vilken månad vi haft! Mycket träning, mycket jobb och många timmar i solen. Fantastiskt väder typ hela månaden, eller hur? Jag minns det så i alla fall.

Här är målen jag planerade för maj – och här kommer sammanfattningen.

Privata mål:

I min facebookgrupp så hade vi en promenadutmaning i förra veckan, så både jag och Zero fick en hel del motion då, vilket kändes riktigt bra i både kropp och själ. Jag behöver verkligen komma ut och röra på mig, och blir roligare med Zero, då en får leka och busa lite. Vara lite som ett barn liksom.

Jag och Ebba, min syster som var på besök, har testat en ny restaurang i stan, som ligger precis vid Actic Kompassen på Stortorget i Örebro. Vet inte vad den heter men maten var magisk. Får helt klart gå dit fler gånger. Det är helt klart att bocka av att äta middag på ett nytt ställe med vänner.

Företagsmål:

Planerat in ett träningsevent – det har jag gjort! Nästa onsdag, den 6/6 har vi frukostträningsevent! Ska bli så kul!

Har gjort så många marknadsföringsplaner genom mina år och ingen lyckas jag hålla. Varför? För att jag har svårt att jobba med strukturer och mallar och ramar. När jag sätter en plan och en ram för hur jag ska jobba så funkar det ett tag men sen tröttnar jag. Även om det är jag själv som sätter planen. Oh well. Nu har jag satt ännu en ny. Det löser sig. 😉

Tränarpodden är på gång! Har spelat in ett avsnitt och har två på gång! Äntligen!!!! Är så taggad!

Har även bokat in en stor gruppträningsutbildning i höst på Playitas (!!!) vilket ska bli så härligt och roligt! Mer om det längre fram!

Kod-utbildningen för mig själv går framåt. Har genomfört kod-timmen varje vecka under maj och har gått på en till träff av Tjejer Kodar. Ska se vad jag kan försöka mig på att skapa i maj!

Ekonomiska mål:

Med tanke på alla dyra saker jag planerar att köpa i London om ett par veckor så sparar jag varenda krona jag kan just nu. Så taggad! Gör det lite lättare att avstå från alla möjliga köp, och målet känns lite lättare att hantera!

Träningsmål:

Testat två sporter-ish. Inte så seriöst, men ändå hyfsat. Basket och tennis. Fick beröm av barnen på skolan i mitt basketspelande och så skrattade Henke mest åt mig när vi körde tennis. Oh well.

Har inte sprungit något för Tough Viking hehe……. Det har ju varit så varmt…….. Går ju inte att springa……… Åh well.

Har inte satt några specifika träningsPBn, mer än på höga repsantal, men de räknas inte riktigt. Är i en liten hög-rep-period at the moment, och när det är klart då kommer jag gå på PB-försök igen.

Mina populäraste inlägg i maj:

Ska bli spännande att se hur det går för mig i juni. Födelsedagsmånad och allt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.