Nu blir det 16 dagar söder om Jönköping

Lite knäppt det där ändå.

Alltså lugnet som infinner sig av att komma hem till landet. Efter en pärs av månader som varit riktigt usla faktiskt, samtidigt som väldigt bra såklart. Det är många saker som spelat in, bland annat min nästan-utmattning från förra året.

Så därför är det nu tre lugnare semesterveckor, vilket det blev från sista dagen jag jobbade på arbetsplatsen till nästa gång jag jobbar.

Och mitt i det lugna semestern så åker vi till hjärn-paradiset numero uno – Taizé.

Så håller på och ladda upp för en vecka i älskade Frankrike och Taizé

Där man inte kan stressa. Där man måste vara långsam, behöver jobba stenhårt på tålamodet och inte ens kan scrolla instagramflödet för det är så dåligt internet. Minns förra sommaren när jag blev så lycklig för att de hade släppt internet fritt i Europa, och så var internetet dåligt ändå… Sen kanske det var välbehövligt ändå.

Just då var jag dock så nervös, för jag och Henke hade ju bara träffats ett litet tag, och vem vet, kanske hade han kunnat glömma bort mig om vi inte hördes av? Nu däremot så är jag inte speciellt orolig… Tror jag gjort tillräckligt kraftfullt intryck så han inte kan glömma om han ens försöker! 😉

Haha bild från förra året……. Söt man var då. 😉

Mitt största problem är orken

Om jag ska vara ärlig.

För jag orkar inte allt. Jobbar jag på ett ställe en dag, ex mitt jobb på skolan, så orkar jag inte komma hem och fortsätta jobba med företaget. Jag har energi för en omvälvande sak per dag, men därefter tar det slut och jag behöver återhämta till nästa dag.

Så därför ska det bli så skönt med två av tre veckor som jag kan lägga helhjärtat på företaget. Jag hinner fixa det jag vill fixa med, jag hinner skriva det jag ska skriva, jag hinner skapa de där marknadsföringsplanerna som jag tänkt på ett bra tag.

Tidigare har jag varit mästare på att bara köra på, men that ain’t workin’ no more.

Dagens planer:

  • Jobba med InoS
  • Bada
  • Gå en långpromenix i skogen eller springa en runda, inte känt in hur kroppen ska hantera denna vilodag
  • Sätta upp min boka-direkt-sida

Vad ska ni göra idag? Börjat jobba eller börjar semestern idag?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.