När man inte ens vet vad man ska välja som veckans bästa

Ojojoj. Vilken vecka. Vet inte ens vad jag ska välja som veckans bästa sak än, men vi får se vad som händer under inläggets gång:

Veckans bästa träningspass: I fredags när jag tränade med Melina och vi körde bra träning ett tag och lekte ett tag. Avgör själv vilket som är vilket.

Veckans bästa känsla: När jag på måfå lägger upp en intressekoll om löpning för de som hatar det och en hel drös deltagare hör av sig och vill vara med! SÅ kul! Och ännu bättre: fick vara med i P4 Örebro och prata om det!

Veckans finaste stund:  soluppgången borta vid Oset i fredags.

Veckans egoboost: att få utbilda och föreläsa för andra. Ojojoj, vilken egoboost.

Veckans mest utvecklande stund: när jag tog steget att bli med kontorsplats. Det är så läskigt men så roligt också!!! Längtar till fredag, då ska jag dit för första gången!

Veckans bästa film: Igår såg vi Irreplacable Me. Så riktigt galet bra.

Veckans bästa överraskning: Eline, som jag lärt känna i Taizé, bara hörde av sig och sa att hon skulle åka till Sverige och ville hälsa på mig!

Veckans bästa: Gå på hockey.

Sen att Lakers förlorade, ja, det var ju inte så kul, men äsch, de spelade bra och Djurgården var det bättre laget denna gången.

Veckans insikt: bara för att du tycker att något är magiskt bra och alla behöver det så kommer inte alla andra tycka att de behöver det.

Veckans andra insikt: att jag påverkas ganska mycket av min menscykel i mina humörsvängningar, och det blir inte bättre av hela mitt breakup. Och med detta måste jag ta tid att reflektera och återhämta mig mer. Vara ute mer. Var ju ute i förra fredagen och gick ett par timmar och det behöver jag göra oftare helt klart.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.