När livet inte blir som man tänker sig

Såhär såg det ut när vi hade instruktörsutbildning i Sthlm för några veckor sen. Ser ni att jag sneak-peak-tar en bild? Hehehe är man influencer är det viktigt med foton. 😉

Är sjuk och ständigt sjuk. Har också fått från le sjukgymnast att jag inte ska träna på ett litet tag…………..

Okej, har vart sjuk en vecka. Förkylningar i februari håller ju i sig i en halv evighet. Hade tänkt gå på kul grej ikväll men stannar hemma pga sjukligheten. Hunden behövde ju kärlek också.

Jag är så otroligt dålig på att vara hård mot mig själv och vara hemma när jag faktiskt är sjuk. Det funkar ju att åka och jobba och fixa och dona men jag vill inte känna hur förkylningen aldrig släpper utan jag vill ju bli FRISK, så då får en vila.

Längtar tills jag är stark och frisk och kan träääääääna igen på riktigt. Göra lite härliga marklyft, lite frivändningar och lite axelpressar. Så länge gör jag mina rehabövningar och hoppas på det bästa. 

Kul sak som jag fick reda på idag: kommer antagligen få godkänt på c-uppsatsen rätt snart! Hade lite småfix att göra, men inte så mycket!!! Så himla nöjd! Ska göra det i helgen och sen får det vara nog med den, hoppas jag iaf!

Och bra sak som händer just nu: Växjö vinner över Rögle. 7 minuter kvar, vi leder med 4-0 och PRECIS NU gjorde Rasmussen mål med 5-0.

På torsdag: kommer jag köra instatakeover på Influencers of Swedens instagramkonto, på själva storyn då! Ska prata om businessbyggande som jag gör just nu, så hoppas ni går in och följer med!

Imorgon: poddande med en tjej för Tränarpodden, och sen inspelning till en annan podd. Och en spännande lunch!

Kommer ert liv också av sig så fort ni blir sjuka? Hur tänker ni då kring det?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.