Midsommar 2014 vs 2018

Hej mina vänner. Just ni ligger jag i en hård säng bredvid H som snarkar i utkanten av London och funderar över vad vi ska äta till frukost. Hotellfrullen verkade bara vara öppen mellan 8 -8.30 (???) så vi får hitta något tesco så fort han vaknat.

2014 bodde jag ju i Oxford och pluggade, och där firade jag alltså midsommar också, den gången med Emma och lite kompisar till henne i London. Vi hade grymt kul och jag har sen dess varit så sugen på att göra det igen.

Så därför är vi i London och ska till Oxford ikväll.

Då åkte vi till Hyde Park och drack svensk cider, åt jordgubbar och pratade svenska. Vi dansade runt en midsommarstång och så åkte vi till Camden och åt go-mat i ett av alla matstånd.

Då var det ju också VM då, så åkte bussen hem lagom till någon fotbollsmatch minns jag haha!

Vi har inte hunnit med mer än att landa och åka en buss genom mörkret till hotellet, och såklart förfäras över vårt hemska hotellrum.

Det känns väldigt sådär dålig amerikansk rulle där de tar in på ett motell för att x och y har hänt.

På hotellet vi bor på har de bland annat ikeas absolut billigaste lakan. 15 kr eller något sånt. Man får vad man betalar för…. 😉

Idag ska vi:

  • Åka till Hyde Park och fira med alla svenskar
  • Shoppa järnet
  • Turista på Camden Market
  • Mysfika på Covent Garden

Sen hinner vi nog inte mer för vi behöver åka till Oxford så vi kan se fotbollen där kl 8. Jag har en lång radda med saker jag vill göra där, eftersom det är där jag bodde i 9 månader och hittade på massor med roliga saker.

Ser verkligen fram emot att åka till mitt gamla hem.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.