Lakersvinst och ommöblerad lägenhet

Lägenheten kommer ni dock inte få se, orkar nämligen inte fota! Är inte helt nöjd men det är mycket bättre än innan! Har ju bland annat skaffat mig ett riktigt skrivbord, och det har fått ett bra ställe nu i lägenheten! Ska försöka få till att fixa några fina tavlor eller planscher att sätta upp i vardagsrummet så efter det börjar fan det bli najs här, åtminstone i vardagsrummet då.

Sovrummet kommer jag nog aldrig bli nöjd med, men börjar ge upp på den fronten.

Är inte helt nöjd med lägenheten i övrigt, utan jag letar ju efter en ny hela tiden…. Men har iaf börjat landa i att bo här och kanske kan det bli en riktigt bra lägenhet ändå.

Mina vänner har ju gett mig så många fina små sticklingar, så har en miljon småplantor överallt, och det växer så det knakar här.

Det är skönt med en stor lägenhet, och den är inte jättedyr faktiskt, åtminstone inte med storleken, och så har jag diskmaskin och balkong, meeeeeeeeen skulle så gärna vilja ha tvättmaskin och ett badkar. Badrummet är för litet, går inte att få in det tyvärr 🙁

Förresten, äntligen började SHL

Skoja, men nästan, lite så känns det. Lakers vann sin första match för säsongen och det är ju himla trevligt.

I helgen ska jag åka hem till mina föräldrar och gå all in på den hockeykursen jag läser. Är för en gångs skull lite taggad på den, har vart rätt otaggad i och med att Lakers presterat så dåligt… 😉

Annars då

Annars mår jag rätt bra idag. Det är faktiskt helt okej. Grät en skvätt innan för möblerade ju om lägenheten och hittade lite hundgodis under en byrå jag inte lyft på sen allt hände haha och då blev jag så ledsen för saknar hundskrället.

Annars börjar hjärnan återvända till verkligheten och har återhämtat sig efter mina två utbildningsveckor! Börjar bli motiverad för företagets skull och vill liksom göra saker igen. Tänker att det är det bästa tecknet man kan tänka sig.

När jag mår sämre vill jag bara ligga i soffan och se på avsnitt efter avsnitt i en dålig serie.

När jag mår bättre vill jag bara skapa och skapa och testa och prova och träna och prata med människor och göra och göra och göra.

Har några idéer jag tänkt starta igång i helgen. Hoppas på det bästa resultatet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.