Laddar för flytt och för lansering

God förmiddag! Hur är läget med er?

Jag känner att jag har faktiskt en hel del energi idag, till skillnad mot i helgen. Planerar att hinna med ett tyngre styrketräningspass ikväll efter jobbet, så ska försöka ladda hela dagen för att orka ta i.

Måndag: Fota och filma för lansering imorgon (har jag redan gjort) och jobb fram till maj med att sälja platser, jobb på fritids och förhoppningsvis hinna styrketräna ikväll. Ska såklart packa ner lägenheten i lådor hela veckan också, har två lådor så länge.

Tisdag: Lanseringsdag av Maj Lifestyle Challenge! Publicerar det imorgon så då får ni veta exakt ALLT! Fritidsjobb och sen yoga på kvällen!

Onsdag: Ska på den årliga bokslutsdagen hos Drivhuset. Kan nog egentligen göra mitt bokslut själv för är inte så krångligt MEN är så tråkigt. Behöver sitta och fika med andra och få pepp av en ekonom som kan. Tänkte nog styrketräna på förmiddagen den dagen.

Torsdag: Fritidsjobb och tänkte springa med Zero igen, som jag gjorde igår. Tror han fortfarande är trött efter löpturen, han ligger här bredvid mig och snarkar. Jobba vidare med lanseringen såklart också!

Fredag: Hämta nycklar till lägenheten!! Och ta med lite saker och börja flytta in! Sen blir det Fritidsjobb och eventuell träningsvila för blir ju såklart många saker att göra med lägenheten. Jag är ju egentligen en sån där person som vill flytta in under en lång tid, men den här gången ska vi flytta in redan dan efter, vilket blir lite off. Blir att bo i lådor på riktigt.

Lördag: Stora flyttdagen. Hoppas på strålande sol, inget kaos och god pizza efteråt.

Söndag: Stora packa-upp-dagen, ett tungt träningspass och fixa med min lifestyle challenge. Hoppas verkligen att ni vill vara med! <3

Mina tre fokus: Flytt, maj Lifestyle Challenge och bokslutet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.