Kan jag ens ha något som heter ”lugn vecka”?

Veckoplaneringsdagen, den heliga måndagen. Undrar vad jag skulle göra utan att planera upp mitt liv liksom. På tal om planering så bokade jag och Henke London/Oxfordresa igår!! Wehooo!

Måndag:

Strax ska jag iväg och ha en content-förmiddag med ett gäng företagare. Fotar och berättar senare idag! Sen är det fritidsjobb, gruppträning och sen gruppträningsmöte.

Tisdag: 

Fritids såklart, och sen tänkte jag försöka göra lite olika saker till min youtubekanal, och lite andra saker till bloggen! På kvällen har jag bokat mig på yoga, ska bli härligt 🙂

Onsdag: 

Tänkte försöka gå på Guerilla Office, ha min programmeringstimme såklart och så fritids. På kvällen blir det leg day.

Torsdag: 

Blir en heldag på Actic, och därefter träna överkropp. Eftersom jag var så stark igår tänkte jag försöka bli ännu starkare på pappret på torsdag.

Fredag: 

Fritidsjobb och ett försök på att komma igång att bygga några kul saker till mitt hemmagym. Vill åka till utegymmet och träna på chins också, men får se, kanske vilar då.

Lördag:

Ska ta det lugnt, jobba hemifrån och sen åka och simma en sväng tror jag, kanske träna ben också. Än så länge är det en lugn dag, vilket knappt aldrig händer… 😉

Söndag:

Förhoppningsvis lyxfrukost på hotell, träna överkropp och ha en sån där lugn dag här också. Har en del i lägenheten att fixa med!

Ändå rätt mysig vlog.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.