Kan den 24e juli vara den dag jag bloggat allra flest gånger per dag?

Jag tror faktiskt det. Sju blogginlägg, på förra året och förrförra året. Vi börjar från början:

Jag och Ebba var på Idrottskliniken i Växjö och tränade. Finns en vlog därifrån som var himla kul att se faktiskt! Inte så bra koll på vissa övningar dock haha, pinsamt. Oh well.  (ni kan ju se filmen och gissa vilka de är).

Sen har jag spelat in en youtubefilm med core-övningar. Där hittar ni lite olika svettiga övningar att köra. Ser nästan stark ut, om man inte hade sett att jag speedade upp filmen något enormt. Synd ändå! 😉 Kanske kunde ha lurat er.

Att vara hemma hos mina föräldrar på sommaren, ja, det är ju lite extra bra. Höst, vinter och vår är det inte lika gött, men sommaren, då ni. Här hittar ni massor med bilder från sommaren 2016.

Och så från 2017 har jag flera andra inlägg, bland annat om mitt sommarparadis, sommaren då jag träffade Henke. Mina inlägg därifrån är så himla cheesy haha. Men förutom att vara kär så publicerade jag även lite youtubeklipp och ett poddavsnitt att spana in! Avsnittet med Mohammed är faktiskt riktigt bra. Och så försökte jag fiska röster hehe. Vann ju dock, inte det priset jag trodde, men vann ändå! Så najs ju. 

Kanske är det här en bra dag att publicera saker på helt enkelt?

Det är ju så att jag har en hel del olika idéer på blogginlägg idag, så tänkte fortsätta på det vinnande konceptet, tror jag. Har lite andra saker som måste bli klara först, så det här får komma efter jag är klar med det andra som måste prioriteras.

Visste du att…

Du kan hitta alla mina gamla blogginlägg som publicerats samma datum som det är den dagen du läser min blogg här i högerspalten/ längst ner på sidan?

Tittar du på en dator ligger de i högerspalten, och scrollar du i en telefon hittar du de längst ner. Vad har hänt den här dagen? är rubriken och därefter spaltas de inläggen upp. Lite kul att kika tillbaka ibland faktiskt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.