Idag kommer han hem

Hallå eller

How’s the läget? Jag sitter här just nu med min nocco, med min lunch och skriver det här inlägget då. Lyssnar på Redgert och Dietz på chromecasten (lyssnar inte egentligen, men de är mysiga att ha i bakgrunden, ljudet är dock för lågt för att jag ska höra ordentligt haha).

Idag kommer äntligen Henke hem, efter att ha varit borta och jobbat ett gäng dagar. Tycker det är så jäkla jobbigt att han jobbar borta, men samtidigt, så vill jag ju också kunna jobba borta ibland, och liksom kunna göra det jag vill. Åka och jobba i en annan stad, åka hem till föräldrarna, åka på äventyr och liksom byta miljö ibland. Men saknar honom så mycket när han är borta. Aja.

På gräsmattan utanför oss ligger en död fågel, och jag vet inte vad ni tänker om döda fåglar, men tycker så synd om den där skatan 🙁 Undrar vad den gjort i sitt liv. Vad den tänkt på. Ätit. Varför den dog just där. Fan, livet är kort ändå. Tänk på den där personen som miste livet för att rädda fotbollslaget ut ur grottan i Japan.

Idag har jag och Joanna haft ett grymt jobbmöte för Influencers of Sweden. Vi jobbar med en grymt rolig sak och det var så roligt att jobba med henne idag, vi har tänkt till, kommit på massa spännande och roliga saker till InoS och klurat massor på framtiden. Kommer bli så roligt sen när jag får visa upp vårt arbete!

Och så har jag förberett för en utbildning jag ska hålla i höst. Det om något kommer bli grymt roligt. Ser verkligen fram emot det.

Clara Toll – Linkedinproffset? Har lyssnat på sommarspecialen av digitalsnack, där Elin och Tina pratat om att lyckas på Linkedin och verkligen arbeta med det för att bygga en stark business. Så taggad på det nu!

Nu ska jag åka och träna. Känner mig faktiskt peppad på träningen idag, tro det eller ej. Taggad på att slita lite, kämpa lite och svettas lite (eller jättemycket). Idag är det överkroppsträning på schemat, ni får hänga med på instastorys ju!

Ikväll är det omgång två av mitt sommarbootcamp. I tisdags hade vi så roligt, svettades massor och gruppen kämpade som bara den. Ser fram emot kvällen!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.