Hur väljer man jobb?

Bara jag som är taggad på soliga träningsdagar utomhus i sommar eller? Nä, tänkte väl det. 😉 

Jag har råkat sätta mig i en krånglig situation. Hehe. Det är liksom så att efter att jag bestämde mig för att avsluta min GMU så började jag söka jobb och säga till alla att jag söker jobb och sådär, och nu har jag ”fått” tre jobb som jag ska liksom få ihop, eller åtminstone välja ett som kommer vara huvudjobb. Alla tre är vikariejobb, men de kommer innebära fasta tider och liksom vara ett schemalagt vikariat. Alla tre kommer inte gå ihop (för kan inte jobba 200% 😉 ) utan jag ska liksom välja ett av dem, och eventuellt kommer jag hoppa in på de andra två.

Problemet är att jag vill ha alla tre. Alla tre är superbra på sina sätt. Ett är jättekul, ett är riktigt bra tider, ett är hur bra för min framtid som helst, ett har underbar personal, ett är verkligen utvecklande, ett innebär att jag får hitta på vad jag vill och får lära mig lite vad jag vill och ett är verkligen så mysigt. Eller ja, alla tre innebär just de här, det är ingen större skillnad så på just de punkterna. 

Hur väljer jag rätt arbetsplats då? Vad vill jag ha?

Optimal situation för Clara Toll:

  • jobba kanske 50-70% på ett jobb som är roligt och utvecklande, men som inte kräver jättemycket tankeverksamhet då jag vill lägga
  • all tankeverksamhet på my business och fortsätta utveckla den för där vill jag
  • jobba med PT-online och
  • träningsevent

Pratade med Clara igår när jag körde till Katrineholm för att hämta min numera sambo (hihi) och hon satte igång min popcornhjärna på att göra träningsevent igen. Har ju gjort några för Vågengallerian tidigare och blev verkligen taggad på att göra det igen! Det är så galet kul!

Så det är planen för framtiden! Mina huvudsysslor liksom. Sen så känner ni ju säkert mig vid det här laget så kommer ju hitta på fler saker så småningom! 😉 

Nu ska jag hoppa i säng, det kommer bli en lång dag imorgon då jag ska provjobba på två (!) av ställena, så imorgon kväll kommer jag ba sätta mig framför en go film och ha en lugn kväll. Fixa lite med hemsidan, börja planera inför framtiden, skicka några samarbetsförslag. Har lite idéer. Tankar. Planer. Förhoppningar.

Godernatten kära läsare. Vi hörs.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.