Hujedamig vilken träningsvärk

 

 

Hej hej. I söndags (nyårsafton) tränade jag och Henke ben. Eller jag mest, han körde lite annat med, men jag körde: några benböj, några frontböj, några raka marklyft, några goodmornings, några legcurls, några knee extensions och lite andra grejer innan jag körde ett stycke utfall. Eller rättare sagt tre set x 20 reps med två hantlar i händerna.

Och på nyårskvällen hade jag lite svårt att gå. Dagen efter ännu värre. Imorse var det helt brutalt. Kunde knappt komma upp från toaletten på morgonen haha….

Idag på gymmet så skulle jag bara värma upp som jag brukar så gjorde den när man står helt vanligt och bara böjer i höften väldigt enkelt och avslappnat och försöker nå sina fötter. Brukar kunna göra det utan större problem men idag kom jag först bara ner till knäna (!!!!) haha. Envis som jag är så nådde jag tillslut mina fotknölar, men grät inombords för gjorde rätt ont.

Är glad att jag stretchade lite iaf, för var lättare att köra bil hem sen, var inte så himla komplicerat att komma ur bilen nämligen.

Det märks ju att träningen vi gör under GMUn inte är riktigt samma som det jag gjorde söndags. I vanliga fall hade jag kanske vart lite trött i benen efter ett sånt pass, men i vanliga fall är mina muskler vana vid sån belastning för det är liksom vad jag brukar göra, men icke sa nicke.

Stackars stackars mig. 

Imorgon är det dags för benträning igen. Kul. Ångrar nästan mitt träningsmål att nå 80kg i benböj i år. Och att komma tillbaka till mina 125kg i marklyft. Men men, längtar nästan tillbaka till Göteborg och träningen i utbildningen, för min kropp är uppenbarligen bättre anpassad för det där.

Vad tränar ni idag?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.