Hejdå oktober och alla spöken

Hej! Hur är läget med er? Vaknade upp imorse och bara YES nu är äntligen oktober slut. Men så kom jag på att jag glömt bort det jag brukar göra här på bloggen och i livet allmänt när det är slut på en månad och en ny börjar, jag brukar ju reflektera va. Så incoming: reflektion.

Men först: visst är det en lite småcool bild? Fotade med snapchat och helt plötsligt dök detta filter upp. I like. 

Här ser ni målen för oktober som jag satte upp!

Privata mål:

Med träningsmål inräknade

 • Satt som mål att vara ute mer i skogen och även om jag inte var en hel dag och bodde i skogen, såååååååå har jag varit mycket mer i skogen under hela Oktober. Har ju börjat springa, har vart och vandrat, har haft utedagar på jobbet och försökt ta mig utåt i skogen. Jag behöver ju det där och jag mår ju bättre av det.
 • Har varit hos psykologen första gången. Herregud. Det mina vänner, det har jag kämpat för.
 • Och var i Stockholm och såg på Lakers!!!!!!!!!!!!!
 • Hockeykursen går framåt också, roligt men tuff kurs faktiskt. Hinner inte riktigt med men ja, jag kämpar på.
 • Genomförde 3 av 4 planerade löparrundor! Var sjuk i 10 dagar med så kunde ju inte springa där mitt i sjukdomen. Riktigt nöjd!
 • Ekonomiska mål: sparade mer än jag tänkt OCH har ändå gjort ett gäng inköp till lägenheten den här månaden!

Företagsmål:

 • Satte ett mål för MTFT över hela resten av året, men har inte jobbat stenhårt för det, så har inte nått oktoberdelen av målet. Får ta upp det bättre, för har ärligt talat glömt bort det. Kan ju säga att det här är varför jag reflekterar varje månad över mina mål.
 • Jag har börjat boka in träningsevent och kollar runt på vad som finns och vad det finns för intressen för event runtom i stan, och har ett litet mål med hur många jag ska genomföra innan jag åker till Egypten!
 • Påbörjade kursen om att koda, men gjorde aldrig klart den. Varför? Fanns inte tid hos mig, planerade för mycket den här månaden.
 • Fall Workation var så kul, vill åka på flera såna!
 • Jag och Sanna började jobba med Stark på jobbet, men bestämde oss för att lägga ner det.

När jag inte mår så bra så planerar jag in för många saker i livet. Jag vill inte vara ett misslyckande, så mitt bakhuvud flyttar på allt och gör plats för saker som det egentligen inte finns plats för. Det funkar ett tag men sen så bara dyker jag. Så jag jobbar stenhårt just nu med att bara jobba med det jag faktiskt vill. Det som jag faktiskt brinner för. Det som känns 100% rätt i magen.

Min personliga träning och mina gruppträningar är exakt det. Mina träningsevent är det roligaste jag vet, älskar att fixa och preppa inför såna saker. Och bloggen såklart, det är min bästa grej, det här med att få skriva här och prata med er.

 

Mina populäraste inlägg:

Clara på youtube:

Mål för november: ta hand om mig själv bättre och vara snällare mot mig själv.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.