Hej från sjukstugan: veckoplanering

Hallå eller!

Som sig bör så planerar jag alltid mina veckor på söndagar/måndagar, och delar såklart med mig av det här på le bloggo.

Jämfört med förra veckans spännande händelser så kommer den här veckan vara väldigt lugn och skön, vilket behövs eftersom jag sitter här i soffan efter att ha sovit bort sista biten av min feber. Att ha en hund sovandes på magen samtidigt är uppenbarligen en mirakelmedicin.

Måndag: Fritidsjobb på förmiddagen, och om ett par timmar ska jag åka till Stockholm. Sovit ett par timmar på soffan och nu lite soffjobb.

Tisdag: H ska tävla, jag ska äta godis och sen på kvällen åker jag och Zero hem igen. Ingen träning här heller, tänker att det är bättre att ha en extra vilodag från träningen så jag slipper en långdragen förkylning som brukar komma när jag skiter i att vila.

Onsdag: Fritidsjobb och en kul sak på förmiddagen! Har ju bestämt mig för att lära mig att koda, och genom Codeacademy så kan man tydligen lära sig helt gratis genom deras onlinekurser! Har tänkt länge att jag ska göra deras onlinekurser, men inte blivit av eftersom jag inte bokat in det, men nu har jag gjort det, och ser verkligen fram emot min kod-timme på onsdag! Eventuellt gym, alternativt springa en runda.

Torsdag: Fritidsjobb, GDPR-frukost och hålla gruppträning för ÖHIF på kvällen. Gymmar nog efter ÖHIF-passet, eller så springer jag. 

Fredag: Fritids, gym på förmiddagen, och inflyttningsfest på kvällen för en fin vän.

Lördag och söndag: Acticjobb och ska simma en svängom, och gymma såklart. 

I veckan planerar jag att spela in poddavsnitt till Tränarpodden igen, eller åtminstone hitta någon jag kan intervjua. Gillar ju att intervjua, gillar att redigera avsnitten och gillar att få er feedback. Ska bara komma på vem det ska bli som jag intervjuar!

Vad ska ni göra i veckan?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.