Gårdagen med både business och benböj

 

Goddag söndag!

Veckans bästa dag? Antagligen. Idag är en sån där dag där jag har noll bestämda tider överhuvudtaget, vilket är både konstigt och skönt.

Igår var jag och ett gäng från Influencers of Sweden och både jobbade och åt god mat i stan. Så himla härligt att träffa tjejerna igen, plus en ny (så kul!!) och bara prata om alla problem och möjligheter som finns som influencer.

Efter det så svettades jag loss på Actic. Körde benböj, frontböj, utfallssteg med kettlebells och sen mosade jag på sista i leg-ext-maskinen.

När jag cyklade hem var jag helt slut, benen ville liksom inte jobba sig hemåt. Tar max 10 min i vanliga fall att cykla hem, även om det är snökaos, men igår tog det nog en halvtimme haha!

Och därefter gå ut och gå i skogen med Zero, haha, hade någon tittat på oss hade nog personen undrat om jag hade vaknat upp och blivit 80 år äldre. Gick verkligen inte att gå snabbt.

Men är såklart skönt att ha kommit igång med styrketräningen igen! I eftermiddag tänkte jag köra överkroppsträning, och måndag och tisdag kommer innebära vilodagar, eftersom det krävs för att livet ska gå ihop.

Senaste avsnittet av Tränarpodden släpptes imorse, med Amanda Scherdin! Hoppas ni vill spana in det och lyssna! Finns i din podd-app!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.