Fulla dagar av roligheter

Igår var jag på utbildning för tjejer kodar i Karlstad! SÅ KUL! Lärde mig massor om HTML och CSS på bara några timmar, så roligt! Mycket av det där kunde jag sen tidigare tider från typ stallet.se och djur.nu (haha älskade de där) men en hel del nytt och framförallt att vi byggde allt från grunden.

Kanske visar upp vad vi gjorde här på bloggen om ni har tur!

Har ju som mål att någon gång kunna programmera egna appar och hemsidor, och då får man ta och börja någonstans eller hur? Tjejer Kodar har en 12-veckors-utbildning som jag är lite sugen på, kanske till hösten?

Imorse tvingade jag iväg mig på Promotionmorgon – nätverksmorgon i Örebro. Var sååååååå trött för sov inte så bra, men nöjd med att jag kom dit. Promotionmorgon är perfekt för att ha koll på allt som händer i den här stan, plus träffa andra människor som är entreprenörer och företagare. Kerstin peppade mig att ta tag i Tränarpodden igen, så ska se vad jag kan göra med den!

Sen tränade jag överkropp. Gick bra, för brukar avsluta med armhävningar och orkade göra en på fötterna och typ 3 x 6reps på knäna = jag tog ut mig i de andra övningarna. Brukar ni också avsluta med en sån övning för att kontrollera att ni tränat rätt?

Filmade allt så det kommer upp på youtuben längre fram!

Just nu känner jag mig lite kaosig och stressad, det är för att ALLT beslutades att det skulle hända den här helgen. Verkligen allt.

Igår hände massor, idag händer massor och imorgon händer massor. Bäst sättet att följa med är på instastories.

Men mitt i allt hann jag lägga några minuter på att laga matlådor och fixa med disken hemma, mest för att underlätta för framtida dagar. Känns skönt att pausa, stanna upp och göra något konkret. Nu: äta, packa och fixa – snart åker jag mot Linköping och medlemsträff för Influencers of Sweden (med stopp i Katrineholm för att hämta busehunden).

Åhnej, nu klipper de gräset härutanför. Bäst att ta dubbel dos pollenmedicin. 

Ha en riktigt trevlig helg! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.