Ett mycket lyckat samarbete – inte minst enligt alla föräldrar

Hej på er! Hur är läget med er?

Här är det bra, efter en natt med mycket mer sömn än igår natt så är jag mycket gladare! Eventet igår blev väldigt lyckat, är så nöjd!

Det jag gjorde var att jag satte upp en stor hinderbana i en av Vågengallerians lokaler, och välkomnade alla barn (och en hel del vuxna) in i lokalen för att köra! Vissa barn körde ett varv, och sen var de nöjda, andra barn körde 50 gånger, sen var de nöjda.

Hade några lite äldre barn som gillade att tävla och snabbaste var den här personen, på 37 sekunder.

Testade lite för mig själv, hade aldrig ens vart i närheten av att klara det på ens 3,7 minuter. Så himla grym!!!!

Eftersom jag älskar att pyssla och fixa så hade jag gjort iordning små godispåsar av lite material jag hade hemma! Hade kanske 70 påsar totalt, och de tog slut första timmen!

Därefter tog den stora strömmen slut, var alltid något barn där men det var inte riktigt kö.

Här är de tre barnen som sprang hinderbanan minst 50 gånger. De blev proffs helt enkelt.

Och det här grymma gänget älskade också hinderbanan!

Kan ju förresten säga att det var många nöjda föräldrar som släppte loss sina barn, köpte sig en kaffe och stod och njöt medans alla galna barn fick springa av sig och bli lite mindre galna innan shoppingen drog vidare.

Två nöjda barn med varsin vattenflaska och godispåse!

Såhär såg det ut! Vi var i Monkis gamla lokaler, så något bra blev det ju av att de stängde ner! 😉 Lite dåligt ljus då strålkastarna var rätt starka! De är väl inställda för kläder och inte en tom lokal!

Lite mer folk!

Helt klart nöjd med samarbetet med Vågen! <3

Dagens planer:

Ska iväg på en kickoff med Ledarcamp 2018.

Träna ikväll i Hallsberg med H. Idag blir det bänk och annan överkroppsträning. Snart ska jag nog minsann börja jobba för Tough Viking.

Förhoppningsvis orka fakturera lite, är så tråkigt att ens starta Vismas program men när pengarna kommer in så är det ju roligare. Varför är det så tråkigt? Måste vara att jag har tråk-tankar kvar sen gymnasiet då jag läste företagsekonomi och jobbade med Visma ständigt.

Aja, nu ska vi strax åka, ha en trevlig dag kära vänner så hörs vi.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.