En utbildning i självförtroende

Det bästa med den här utbildningen, jämfört mot alla andra utbildningar jag gått tidigare, är att jag får en sån självförtroendeboost.

Jag lär mig saker, jag misslyckas, jag får feedback, och jag utvecklas så jag kan lyckas.

På min utbildning på universitetet så fick man aldrig feedback på det sättet. Det fanns de som var bra på det teoretiska och de som inte var bra. Vi som inte var bra fick liksom inte någon hjälp att lära sig bli bättre utan vi lärde oss väl bara klara tentor typ.

På andra utbildningar jag varit på så har det också varit sådär, att liksom man inte riktigt får tid eller plats att utvecklas under själva utbildningen. Oftast är det så mycket som ska hinnas med, så många som ska bli sedda och så många som ska få plats.

Här är det istället lagom många, vi hjälper varandra otroligt mycket och vi får ta plats om vi vill. Vi uppmuntras att testa och prova hela tiden, vi får feedback på hur vi ska göra för att det ska bli bättre, för att vi sen ska lyckas.

Inte ”du är dålig, du kommer aldrig lyckas”- känslan som så ofta sitter kvar från universitetet och ja, hela grundskolan va…

Men här får min kreativa själ växa och får ta plats. Sågas inte direkt av en lärare som inte vet hur den ska säga något som faktiskt hjälper.

Så istället för att känna mig värdelös när jag misslyckas så får jag den där ”åh men jag vill testa igen”-känslan som jag verkligen skulle behövt under typ exakt alla år i skolan.

Finns inget bättre att få utbildas i en så förlåtande miljö som vi har här. Där vi hjälper, peppar och är ärliga. Feedbackar varandra. Hjälper varandra hitta takten. Kämpar fastän vi är helt slut i kroppen. Orkar lite extra för varandra.

Så himla bra det här. Min själ behöver exakt det här för att läka.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.