En trevlig fredag

Random bilder från våren 2016. Alltså i april. Kan ni tänka er att jag stod i linne och shorts i slutet av april? Typ samma datum som om en och en halv månad. Känns helt orimligt med all snö som är ute nu. 

HEj HEj hallå. Fredagslistan är här, idag levererad från Elsa

1. Har du något smeknamn? Haha så många som försökt kalla mig för saker, men det slutar alltid i Clara. Det är liksom smidigast att säga. Iof säger mina gamla rekrytkompisar Toll, men det var ju för det var det vi hette där, alltså våra efternamn. 

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra? Kolla så jag låst dörren. Blir alltid så nervöst, men har aldrig någonsin glömt att låsa eller haft inbrott, blir dock alltid nojig ändå.

3. Andra måsten? Att få kolla instastories varje kväll och varje morgon. Älskar att se alla galna stories som läggs upp under dagen, eller från USAgänget på natten. Så mysigt att göra under frukosten 🙂

4. Några lyxvanor? Äter nog ute lite för ofta och så gillar jag att ha blommor hemma. Aldrig gillat det tidigare men typ senaste halvåret så har jag börjat vilja ha det 🙂 Så mysigt!

5. När ingen ser, vad gör du då? Sitter lite för länge på toa så benen krampar. Kan ju inte hjälpa att det är för många som lagt upp saker på instagram liksom. Eller roliga filmer på fb eller så. Sen verkar det inte vara någon som tror att jag kan sätta i mig en hel nutellaburk under en vecka men äter otroligt mycket nutella. Kanske är en lyxvana. Ingen bra kostrådgivare tydligen 😉

6. Vad stör du dig på hos andra? Ibland blir jag irriterad på folks vilja att inte-vilja-ta-tag-i-saker. Att folk ba ”detta borde någon göra” när det är något som tar fem minuter att bara lösa direkt. Vissa saker behövs inte delegeras eller skrivas upp på att-göra-listor. Det är bara något som ska göras. Haha blev lite irriterad nu.

7. Vad är din sämsta sida? Jag är the procrastination queen.

8. Vad är din bästa sida? Du har inga bra sidor sa Henke och skrattade. Snällt.

9. Vilken sida av sängen sover du på? På högra sidan när idioten är här och på vänstra sidan när han inte är här. Zero sover i mitten av sängen och när han väl somnat får man inte flytta på honom haha.

10. Vad gillar du för musik? Typisk P3-tjej här. Och Mello. Såklart.

11. Gråter du ofta? Säg en sak jag inte gråtit för. Grät för att jag inte orkade sätta på mig strumpor häromdagen, för att jag och Henke fått en lägenhet, för att jag fick jättemycket beröm av min chef och ett jätteroligt uppdrag till företaget.

12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Allt vad gäller mitt och Henkes hem. Jag bestämmer och han gör 😉 Mycket bra fördelning faktiskt.

13. Vad sjunger du när du står i duschen? Haha sjunger ej i duschen.

14. Vad önskar du dig mest just nu? En varm vår som startar idag.

15. Vilken maträtt är din favorit? Gillar det mesta faktiskt. Så länge jag är tillräckligt hungrig är till och med en torrpåse från Försvarsmakten god.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.