En stark vecka – veckoplaneringsdags

God förmiddag! Klockan är 11 och jag sov hela vägen till kl 9 idag. Det är inte ofta det händer, men antar att kroppen behövde sova ut lite. Tur för mig, eftersom jag hade möte 9.15 med Erika och Anna… 😉 Missade bara någon minut, som tur var!

Måndag: Veckoplaneringsmötet hade jag ju, och nu är det administration här hemma. Fixar och donar med företaget. Sen fritidsjobb och sen acticjobb och sen träna ben. Benböj och frontböj på schemat idag.

Tisdag: Först ett gruppträningspass, sen coachsamtal, ska hålla instagram live och jobba på fritids! På kvällen är det aqua-bike och sen blir det simning. På morgonen har jag förresten tänkt prova på att köra youtubeyoga, typ med Adriene eller något annat sånt pass. Får se vad det blir!

Onsdag: Ska koda en timme och ska försöka sända live på youtube! Har inte gjort det tidigare så ska bli jättespännande att se om jag lyckas! Fritidsjobb och sen är det nog ett bänkpass på schemat.

Torsdag: Fritids, instagram live och så fyller Henke år! Han är ju iväg och jobbar så kommer träffa honom först på fredag kväll, men då, då kommer han få så många pussar så. Här är det nog en vilodag, beror lite på!

Fredag: Actic, fritids och sen träna. Bänk bänk bänk. Tråkigaste övningen ever, men det är den övningen som funkar bra för axeln i detta nu så därav tråkigheter. Testade att köra marklyft igår och det har gjort allting åt helvete igen. 🙂 Oh well.

Lördag: Till Lidköping för att fira släktingar! Hoppas på god tårta och mycket kramar från mina småkusiner!

Söndag: Från Lidköping till Göteborg. Ska hälsa på min gamla pluton. Är lite nervös, de har ju blivit stenhårda nu haha. 😉 Sen har INOS årsmöte på kvällen, så håller i detta nu på att planera ett meet-up-event med olika inos-medlemmar i Gbg innan mitt tåg går hem!

Kommer bli en bra vecka! Nu ska jag äta en till macka och börja förbereda mig inför dagens fritidsarbete! Så skönt att det är svalare idag måste jag ändå säga! Vad ska ni göra den här veckan?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.