Dag tre utan socker

För tre år sen fotade jag helst med snapchatkameran och hade helst det här filtret på.

Går att ifrågasätta idag, men det har sin charm att ha det här filtret, åtminstone i den hallen, där inte många bilder blir snygga.

Ibland saknar jag ÖRD väldigt mycket. Speciellt under såna här tråkiga höstkvällar.

Kanske är det för att jag inte tränat själv på flera dagar. Eller knappt sett människor. Saknar dem som fan såklart. Hela gänget. Till och med de nya spelarna som jag inte känner öht.

Aja.

Sockersuget alltså.

Idag har det mest kommit när jag hållt på att laga mat och fixa något att äta. Det är som att kroppen ba ”nu är jag jättehungrig och du MÅSTE ge mig något att äta, gärna något sockrigt”, men sen, efter jag ätit klart, ja, då är inte behovet lika stort längre.

Det är som att hjärnan bara skriker en stund och sen när jag är mätt, då är det lugnt igen. Var supersugen på glass innan, men tog och mixade en banan, lite mjölk och lite proteinpulver, och sen var det lugna puckar igen.

Men alltså, tänkte göra det här till ett jätteintressant blogginlägg, men är för trött för att reflektera över något intressant, så ber om ursäkt. Ska gå och lägga mig och ladda för jobb imorgon. Det ni. Det ska bli kul.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.