Dag 56 – januaris -7 är varmare än oktobers +15 

Minns när vi började. Minns att det var kallt. Minns att våra befäl ba ”sluta använd värmetröjan det är verkligen inte kallt” och jag ba ”jooooo”, fast sa det dock inte högt. Var liksom snorkallt.

Idag gick vi runt i fältskjortan och i m90. Var knappt kallt. Blev till och med svettig. I minusgrader. I en tröja och en jacka. Inte liksom något speciellt varmt. 

Har kanske lärt mig något ändå på de här månaderna… Kanske har det befälen alltid sagt präntats in i huvudet nu. Det kan alltid bli kallare liksom. 😉 

Eller så är jag bara hårdare nu. 

Stenhård. 

Stencool. 

Nä men annars då? Hur mår ni? Lever ni? Kör ni mina träningspass? 

Jag körde minirehab på gymmet för en stund sen, 50 armhävningar, lite latsdrag på låg vikt, lite jobb med rörlighet i axlarna med pinnen och lite pullupsträning på slutet. Mina skulderblad mår verkligen inte bra, de gör ont mest hela tiden. Framförallt vid belastning. Ser fram emot när GMUn är slut så jag kan börja rehabsträna musklerna på riktigt. Börja med lite tyngdlyftning igen på låga vikter för axelns skull. Ser fram emot att sluta ha ont! 

Jag har verkligen blivit starkare på ett sätt här under utbildningen, men på ett annat sätt så känner jag mig svagare – eftersom jag får ont mest hela tiden. Så blir starkare men kan göra mindre…. aja. Efter idag är det 10 dagar kvar, så snart kanske jag är både starkare och har icke-ont. 

Aja. Ska fortsätta fixa sen sova, kängorna behöver lite kärlek. Godnatt kära följare ♡ 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.