Dag 55 – Vad försiggår i de andras huvuden egentligen?

Ja. Det här är något jag klurat på idag faktiskt. Vad de andra tänker på angående utbildningen. Angående framtiden. Angående vapen, krig, försvara Sverige, jobba i Försvarsmakten. Vad de tänker om att äta frukost i 10 minuter om man har tur. Om att vi inte fick genomföra BRAK imorse (ja jag vill mikrofysa givetvis). Om de också har ont i benen efter en dag i kängor. 

Stackars stackars mina ben…. 😉 jag tränade ben i lördags, och så körde jag marklyft igår. Idag är de trötta och tänk då att ha på sig kängor igen efter två veckor utan och då mest stå upp hela dagen. Och gå. Och slänga sig på marken och lite sånt. Klagar dock inte, det är skönt att få känna att benen jobbar lite. Att de blir starkare så småningom.

Är verkligen nyfiken på vad de andra i plutonen tänker på. Skulle vara så intressant att höra på deras tankar en dag. Eller åtminstone några minuter. 

Har funderat vidare på min roll i FM idag också. Skrev ju för ett tag sen att jag slutar pga många anledningar, främst pga vapnet, men….. Funderar vidare lite på att kanske fortsätta i framtiden ändå. Kanske. Vet inte riktigt. Kanske passar hemvärnet mig, eftersom jag vill ha fokus på företagandet ändå. 

Det jag gillar med att göra utbildning i FM och eventuellt jobba i Försvarsmakten då är att jag får veta mer om hur Sveriges försvar är uppbyggt. Jag kanske får lite insideinformation om vad som händer vid krig, vet vad min roll kommer vara och sådär. Vet lite mer. Har lite mer kontroll på situationen. Gillar kontroll. 

Kommer säkerligen klura vidare på detta, har väl hela livet på mig bara. 😉 

Jobbar du i Försvarsmakten?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.