Augusti – börjar äntligen känna mig sugen på hösten

För inte allt för många dagar sen så gjorde såna här bilder mig lite smått illamående. Jobb-bilder alltså. Men nu så. Innan idag satt jag och längtade efter Guerilla Office, att få sitta och jobba med andra företagare och få gnälla tillsammans över olika saker som Örebroare är proffs på.

Augusti 2018

Eftersom jag skrev om hur dåligt juli varit för mig psykiskt, så tänker jag att augusti ska vara mycket bättre. Har ju börjat komma ur det dåliga, och hoppas på att en vecka i Taizé ska vara ännu bättre läkning i hjärnan. Det är ju sådär ibland, åtminstone för denna känslomänniskan. Livet går upp och ner. Det är tur att jag har både Henke och Zero runt mig så en får kärlek hela tiden.

Denna månaden ska jag:

  • till Taizé, åker nu på lördag, kommer hem en vecka senare – och där ska jag vila och inte göra någonting
  • Ha en promenadutmaning i Min tid för träning
  • Börja på fritidsjobbet igen, eftersom skolorna öppnar igen nu
  • Lämna över ansvaret över Militärkvinnor till mina hjälpredor jag (äntligen) skaffat
  • Stänga ner min podd tyvärr, tror jag iaf. Eller bara sluta producera, som jag gjort. Tacka för mig typ. Vill inte men tror det är dags
  • Starta igång min bokadirekt-sida och framförallt
  • kicka igång företagshösten med allt jag vill göra, för nu längtar jag, nu kliar det i fingrarna efter att få skapa och producera och sälja igen, känslan jag längtat efter så länge, kanske i tre år haha

Förra året köpte jag de tre bästa muggarna vi har. Henke använder givetvis stark-muggen mest, och jag kanske mest kör på smart, eller bäst. På honom funkar den muggen uppenbarligen, så givetvis funkar de även på mig.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.