Att köra en del av en supercircuit

Hej hej hej!

Ojojoj, vilken dag! Vi har kört vattengympa, HIT och snabb-aerobics, och så har vi varit stationsledare på ett pass med runt 100 deltagare, vilket var så roligt! Jag och en tjej till körde utfall efter utfall efter utfall och bara pumpade.

Supercircuit innebär att man jobbar med olika stationer i x antal sekunder och byter mellan varje station. Vi körde sju stationer, 40 sekunders arbete och tre varv med alla stationer.

Vi hade tre varianter av utfallssteg på vår station, och sen var det olika burpees, balansövningar, andra pulshöjare och många olika utmanande övningar. Parövningar och singelövningar.

Superkul, supersvettigt och lärorikt.

Att jobba för Apollo och Playitas är ju ett helt annat sätt än den typ av gruppträning jag är van vid att hålla hemma. Här är det mycket mer underhållande än vad jag gör hemma, där är det mer faktiskt träning (haha). Jobbar mycket mindre grupper, jobbar mer med samtal och att känna in gruppen på andra sätt.

Man lär ju känna grupper man har vecka efter vecka under en hel termin på ett annat sätt än vad man gör om man har dem en timme en vecka och sen aldrig igen. Man lär sig vad som funkar, vad man ska säga. Man behöver inte alltid förklara hur och vad de ska tänka på och vad vi ska göra, utan de vet oftast.

Här måste man vara på ett helt annat sätt, och det… Ja. Annorlunda.

Så klart är det roligt, men det är ansträngande att ställa om hjärnan från det man är van vid och det som fungerat länge. Här ska jag vara mycket mer säljande, ha på mitt bästa-clara-face och vara positiv och framåt. Stänga av de där känslorna som kommer vissa dagar (som är här just nu).

Men dåliga dagar får man ha, det måste man få ha.

Så därför ska jag strax gå och äta och sen är det dags att krypa ner i sängen. Sova ut och gå på morgon-pilates. Det ni. Det blir kul.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.