Är så glad över att jag inte längre behöver ha tentaångest

Hej på er.

Har ni spanat in mitt plugin ”Vad har hänt den här dagen?” Om ni kollar på datorn ser ni den i högerspalten och spanar ni in bloggen på telefonen hittar ni den om ni scrollar långt långt ner. Där kommer det upp blogginlägg som publicerats samma datum som det är idag, vilket är himla roligt att kika på.

Som ovan; den här bilden är ett år gammal.

Förra året och förrförra året hade jag tentaångest just nu. För två år sen var det nutritionstenta och förra året var det statistiktenta. Hujedamig. På tal om plugg så har jag fått tillbaka c-uppsatsen igen (????) för är tydligen en sak som ramlat bort. Står i kalendern att den ska göras imorgon. Hehe.

Men förutom det så har jag ingen mer pluggångest, eftersom jag inte längre behöver plugga. Saknar att lära mig saker MEN finns ju fler sätt att lära sig saker än att ha pluggångest och gå på universitet.

Nu ska jag iväg till jobbet, sen träna med mina kollegor och därefter blir det att storhandla. DET ni. Ska fylla på frys och kyl. Har planerat att använda några av Portionen under tians recept. 

Ha en bra dag <3

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.