Älskar ju att ha ont i halsen ändå

Har en härlig mancold. En riktig en som säkert kommer sitta länge. Men men, vad gör väl det? Det är en konstig dag, för det är söndag kväll och jag förbereder mig inte ens lite för tillbakaresan till Göteborg. För jag ska liksom inte dit. Det är så konstigt.

Istället sitter jag här och kollar på Tips från Influencercoachen och A Quest for Success. Är så glad att jag körde hit Henkes tv innan han flyttar in på riktigt så jag kan kolla på tv och äntligen använda min chromecast. Köpte en sån för ungefär ett år sen när jag flyttade till den här lägenheten, men… köpte aldrig någon tv… 😉

I veckan som kommer ska jag börja på ett nytt jobb och ett gammalnytt jobb, vilket ska bli så kul! Eventuellt kommer jag skaffa mig ett tredje jobb, för de alla tre jobben är liksom koncentrerade till vissa tider och skulle gå att kombinera ganska bra, men vet inte än hur mycket pengar jag vill tjäna (haha eller hur mycket ork jag har..). De två första jobben kommer bli väldigt roliga båda två, så det ser jag fram emot!

Ska förhoppningsvis på en socialamedierutbildning hos Delumo och förhoppningsvis på en sponsor-för-lag-utbildning som båda är på tisdag. Och så ska vi börja flytta hit Henkes alla saker. Fortfarande oklart hur han ska få plats. Känner att det vore trevligt med en större lägenhet än 42 kvm. Aja.

Vet inte om det syns, men har uppdaterat lite småsaker på bloggen. Gillar designen väldigt mycket men har testat lite småsaker som är nya. Hoppas att ni kommer gilla det!

Är helt klart redo för en ny vecka, även om jag har ont i halsen. Ska se om jag hittar lite godis i något skåp och fortsätta lyssna på mina över 400 (!!) nedladdade poddar i telefonen. Igår lyssnade jag (och klickade förbi) på ungefär 20 st, idag gick jag in och laddade ner 20 nya…. Smart. Just nu är det Don’t call it a dream som spelas på chromecasten. Himla bra grej det där. Och bra podd såklart.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.