Allt jag går runt med i min träningsväska

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

En sju år gammal träningsväska och en ettåring.

Syns det vilken som är vilken?

Minns när jag köpte den äldsta av dem, eller minns egentligen båda två, men framförallt den äldsta. Var så galet nöjd med den, 600 spänn kostade den för var rea på Intersport, och den var så flashig.

Värd varenda krona, tre gånger om, med tanke på hur länge den har hängt med mig och att jag använder den ungefär exakt hela tiden. Fortfarande.

Idag, kära vänner, tänkte jag bjuda på vad jag går runt med i min träningsväska, och ja, jag måste vara ärlig, men hällde ut allt småskit jag gick runt med sen innan. Har ju haft de där två som pluggväskor, och då blir det många konstiga lappar, pennor och lite allt möjligt som samlas.

träningsväska

Vad jag har i min träningsväska

 • Träningsskor är ju givet. Har tydligen ett par rätt slitna lyftardojor, kanske är att investera i ett par nya snart… 😉
 • Hörlurar är lika givet. De används oftast mest på vägen dit och på vägen hem, samt under uppvärmningen ibland, för gillar inte att ha massor med sladdar hängande… Funderar på ett par såna där som är sladdfria?
 • Träningsdagboken är viktig! Vet inte överhuvudtaget hur jag skulle kunna komma framåt i min träning om jag inte skrev ner vad jag håller på med.
 • Och såklart mitt älskade lipbalm från änglamark. Är jättekänslig i vilket sånt jag använder, och det här köpte jag för att jag var tvungen att ha något akut, och tack och lov är det grymt bra. Torra läppar, torra händer, torra allt möjligt. Torr humor kanske?

träningsväska

 • Tamponger och bindor är alltid välbehövligt. Man vet aldrig när man kan få mens, varken en själv eller någon annan. Eller för den delen så vet man aldrig när man behöver göra upp eld akut… (lärdomar från GMUn att alltid ha tamponger med mig).
 • NOCCOn är given också såklart. Den dricker jag ju oftast upp på vägen till träningen, men ändå. Här brukar jag beställa mina NOCCO-flak.

träningsväska

träningsväska

 • Bandybollen räddar mitt liv ungefär varje gång jag ska träna överkropp numera eftersom jag fortfarande har problem med min axel.
 • Hudkrämen räddar livet också ganska ofta. Vet inte varför men gillar att smörja in mig, så ja, har kanske över 30 hudkrämer lite överallt i vår lägenhet.
 • Bars och olika saker att äta är en tredje sak som på riktigt räddar livet på mig. Äter inte sakerna jag har i väskan speciellt ofta, men är  så skönt att veta att de finns där OM man blir hungrig. Min favoribar är helt klart Gainomax med mintsmak och den kan du köpa här.

träningsväska

 • Hänglås, handsprit och vattenflaska, och tuggummi. 
 • Gummiband använder jag ibland, och brukar ta Henkes i så fall. Ibland för rehab, ibland för att köra chins och dips.

Helt enkelt mycket skit som åker runt i mina två väskor.

En gång i tiden hade jag ett bälte, men lärde mig aldrig att använda det innan någon snodde det haha. Så tråkigt ändå.

Läs mer: 10 steg för att skapa den bästa träningsrutinen. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.