5 saker jag blir träningsinspirerad av

Vissa dagar kan det vara jobbigare att träna än andra, speciellt när jag har träning som är så fokuserat på min egen prestation och ingen annan riktigt är beroende av att jag blir bättre. Så därför delar jag med mig av fem saker jag tänker på eller gör för att motivera mig lite extra:

1. Lyssnar på rätt musik för träningspasset.

Ibland behöver jag peppig musik, ibland behöver jag lyssna på Kanye West eller Rihanna, ibland på en podcast. Beror helt på tillfälle, vad jag ska göra och hur motiverad jag är. Kanye West med Stronger får mig till 99% alltid motiverad.

2. Följa rätt instagramkonton

Spanar ni in de jag följer på instagram så hittar ni en salig blandning mellan träningsnarkomaner, personer som lagar god och hälsosam mat och personer som jobbar med träning och hälsa. För mitt psykes skull behöver jag följa såna som inte fokuserar på utseendet speciellt mycket, märker en enorm skillnad i vad jag tänker om min kropp och vilken typ av konton jag följer. Mer om det i ett annat inlägg! (Tänkte bjuda på bra tips längre fram i tiden)

3. Inspireras av Styrkebyrån

… och liknande poddar då. Styrkebyrån spelas in av Johanna och Clara, och för ett litet tag sen så öppnade de upp en fb-grupp som är väldigt populär! Inspireras där dagligen! Vad jag gillar med den podden är att fokus ligger på att bli stark, och inte på att bli snygg eller liksom… svälta sig själv. Lär mig alltid nya saker och blir oftast inspirerad att ta i lite extra om jag tränar samtidigt som jag lyssnar.

4. Träna med andra

Det här är oftast min to-go om jag är oinspirerad. Ibland är det skönt att vara ensam men oftast är det mest givande att träna med andra och ha någon som pushar en och peppar att ta i lite extra. Har du någon du tränar med?

5. Återgå till målet och drömmen

Jag vet ju vad mina träningsmål är, men ibland är det lätt att glömma bort dem, så därför är det viktigt att påminna sig om dem ibland och fundera på vad det skulle innebära att faktiskt nå dem. Att för mig kunna göra chins och pullups innebär ju att jag är närmare ett mål jag har, och det är att bli en liten klätterapa (ska bara bli av med min höjdrädsla).

Vad peppar dig till att träna?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.