5 bästa sakerna den här veckan

Hej på er! Den här veckan ska jag jobba en hel del, för det är nämligen så att Örebro har sportlov, och då vill vuxna vara lediga så då frågar de mig om jag vill jobba lite extra, och hux flux blev det hur mycket som helst! Tur att det är kul 😉

1.

En av de bästa sakerna är att min syster är på besök nu några dagar, så blir både skönt med sällskap men också hundvakt, vilket kanske innebär att jag kan….

2.

… cykla till jobbet. Dock snöar det som bara den just nu, vet inte hur det är ute om jag ska cykla hela vägen dit och hela hem…. Kanske blir bilen ändå #lat, eftersom vi ska ut på en långpromenad nu 🙂

 

3.

I och med allas ledigheter får jag hålla fyra (!) gruppträningar den här veckan för att täcka upp, vilket ska bli kul! Ett aqua bike ikväll, två seniorgruppträningar och ett vanligt aqua-pass!

4.

Började veckan som vanligt med Erika och Anna, mina två businesskollegor. Älskar att gå igenom veckans planering med dem. Lite lättare än att göra det själv, för det finns så mycket annat en kan göra än att fokusera på just planeringen. I like.

5.

I och med massor med mer jobb än vanligt kanske det blir lite extra klirr i kassan = mer pengar att köpa vad jag vill ha sen. Har jag sagt att jag längtar efter både en lägenhet och ett hus och ett eget gym?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.