Veckan som kommer!

I veckan händer det MYCKET som ni måste ha koll på! Det är träningar hit och dit och det är facebookgrupper och event och en hel radda annat. NU KÖR VI:

Gruppträning!

  1. Torsdag. Gruppträning stadsparken. 17.30. Kostar 100kr/gång. Vi kör en timmes träning tillsammans fokus kondition och kroppsstyrka. Det är mer kondition nu i början av året då marken är så himla blöt och härlig och inte så rolig att rulla runt på och göra armhävningar.
  2. Lördag. Gruppträning stadsparken. 9.45. 45 minuters träning och sen är det BRUNCH på Kafé Kulör! Hur bra lördag? Underbar! Här är eventet!

Maila info@claratoll.se för att boka eller ring 072 74 68 033.

Facebook!

  1. Min tid för träning heter min och Eveliinas facebookgrupp. Vi försöker peppa och motivera till träning och rörelseglädje, gå gärna med, för vi vill att folk ska vara med och träna mycket mycket mera 😀
  2.  

  3. Vårt projekt med bloggar om hälsa är ju att samla in massa pengar i år och skänka till musikhjälpen, där alla ska skänka en slant för varje träningspass! Det går så himla bra, alla tränar på och peppar varandra och det här känns verkligen SÅ BRA! Här är vår facebookgrupp! Målet är 10 000 träningspass, men känns som det kommer bli massor med mera.

Livet!

Förutom att jobba med ovanstående saker ska jag spela in podd, träna en massa, gå på promotionmorgon på fredag och sen har jag MASSOR att plugga. Det blir kuligt.

Vad ska ni göra i veckan?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.